Clubhuis

Het adres van het clubhuis is:
Industrieweg 4a te Soest
Telefoon: 035 6023801

Op zondagochtend is het clubhuis open van 9:00 tot 9:30 uur voor vertrek van de clubritten open voor een koffie2go. Clubhuis is op zondag ook bij terugkomst voor een drankje open van 11:30 tot 14:00 uur.

Ook op donderdagavond is het clubhuis open zodat na afloop van de avondrit nog een drankje gedronken kan worden en sterke verhalen kunnen worden gedeeld.

Correspondentieadres :
Voor correspondentie kunt u het adres van ons clubhuis gebruiken. Ons postbusnummer wordt opgeheven.
RTV Tempo
Industrieweg 4a
3762 EK Soest

email voor informatie : bestuur@tempo-soest.nl


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving

Komende uit de richting Amsterdam (A1)
Neem de afslag Baarn/Soest (afrit 10) Einde afrit richting Soest (N 221) Op de rotonde met het Escher monument gaat u rechtdoor richting Soest. (2/5 van de rotonde) Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. (direct na Paleis Soestdijk). U bevindt zich op de N234 (richting Bilthoven/Den Dolder/Utrecht). Bij de eerstvolgende verkeerslichten (T-kruispunt) linksaf de Koningsweg op (industrieterrein Soest). Derde weg linksaf (na TBS Soest). Dit is de Belvedèreweg en na de bocht naar rechts ziet u het clubgebouw van Tempo aan uw rechterhand.

Komende uit de richting Utrecht (A27)
Neem de afslag Maartensdijk/Bilthoven. Einde afrit richting Bilthoven (N234) Volg deze weg tot de afslag Soest (N221) Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Soest. Derde weg linksaf (na TBS Soest). Dit is de Belvedèreweg, na de bocht naar rechts ziet u het clubgebouw van Tempo aan uw rechterhand.

Komende uit de richting Amersfoort (A28)
Op de snelweg (A28) neemt u afslag nummer 4 (Soest / Soesterberg) Boven aan de afslag gaat u rechtsaf. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en direct bij de volgende verkeerslichten weer linksaf. U komt nu langs het voormalig militair vliegveld Soesterberg. U passeert de spoorwegovergang bij Soestduinen. Zodra u in Soest aankomt, slaat u bij de eerste verkeerslichten linksaf (dit is bij het Tinq tankstation). U rijdt nu op de Ossendamweg. Volg deze weg rechtdoor. U passeert een spoorwegovergang  (NS station Soest Zuid) en gaat bij de verkeerslichten rechtdoor. U bent nu op de Koningsweg. Volg deze weg en passeer vier rotondes en volg de weg rechtdoor. Ongeveer 100 meter na de rotonde passeert u een BP tankstation links van u. neemt u vervolgens de eerste weg naar rechts. Dit is de Belvedèreweg en na de bocht naar rechts ziet u het clubgebouw van Tempo aan uw rechterhand.