De achtertuin van trainer Jeffrie.

Na de acht trainingen heeft trainer Jeffrie Janssen beloofd een keer bij hem te komen fietsten. Dat hebben zeven leden van de trainingsgroep afgelopen zondag gedaan. Om circa 9 uur stonden we in Rhoon met koffie en koek achter de kiezen klaar om te genieten.

De route voerde eerst langs de Botlek waar we ons verbaasden over de industrie en de scheepvaart. Het weer werd steeds beter en menig arm en beenstuk verdween in de achterzak. De route ging langs het Brielsemeer en het Oostvoornsemeer naar de nieuwe Maasvlakte. Daar kregen we tekst en uitleg. Het zag er heel indrukwekkend uit.

De achtertuin from RTV Tempo on Vimeo.

Na de onvermijdelijke koffie met appelgebak ging het verder langs Brielle en een mooie lus langs de stompaardseplas. Vervolgens via Hoogvliet langs de oude Maas weer terug. Daar was het nog even gezellig nagenieten van een hele mooie route. Heel erg leuk om in dit deel van Nederland te fietsen. Jeffrie bedankt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *