Trainers geslaagd!

Op 29 juni hebfoto Rob Erikben Erik en Rob met succes hun opleiding trainer race 2 afgerond. De opleiding bestond uit 4 cursusdagen, waarin zowel theorie als praktijk aan de orde kwam. Een belangrijk onderdeel van de opleiding was het opstellen van een overzicht van trainingsactiviteiten. Daarin moest je laten zien hoe je trainingen en andere activiteiten voorbereid. Ook de beoordeling hiervan door medebegeleiders en deelnemers was hierbij nodig. Al met al werd dat een heel boekwerk.

Op 29 juni gaven Erik en Rob op de wielerbaan in Ede de afsluitende training aan 7 Tempo-leden. Daarbij hebben ze de examinatoren overtuigd van hun kwaliteiten. De komende jaren zullen ze deze vaardigheden toepassen binnen de vereniging. Van Harte Erik en Rob, we zijn benieuwd wat er gaat komen.

foto Erik voor de groep

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *