MTB Gildetocht 2 september 2017

In het kader van het Landjuweel, dat het Soester Groot Gaesbeeker Gilde organiseert,  organiseerde Tempo Soest dit jaar een extra MTB tocht. Onder goede weersomstandigheden konden deelnemers tussen 9.00 en 10.00 uur starten vanaf de Gildetent in Soest. De 30 en 45 km routes voerden naar het Soester Hoogt en Landgoed Pijnenburg.

  
Deelnemers waren blij met de mooie route. Zij kwamen op plekken waar je anders op de mountainbike niet mag komen. Navigeren in het bos was ook makkelijk want het bos hing vol met gele, blauwe en witte linten. Deze linten hebben de vele vrijwilligers na afloop van de tocht weer netjes opgehaald.

  

Op de website van de Gildefeesten staan nog meer foto’s.

Deze mountainbiketocht en onze volgende mountainbiketochten worden georganiseerd onder de vlag van de NTFU. De tochten kregen van de bond het keurmerk NTFU Erkend. Daar zijn wij blij mee en trots op.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *