Nieuwbrief augustus

De vakantieperiode is weer bijna voorbij. De komende tijd staan weer veel activiteiten op de agenda. In deze nieuwsbrief (d.d. 15 augustus 2017) informatie over de volgende activiteiten:

 • 18 augustus – Defilé Gilde
 • 21 augustus – Recreatieve Gildetocht
 • 26 augustus – Gilde toertocht
 • 2 september – Gilde MTB tocht
 • 23 september – Afsluitingsmiddag en avond

 • En verder:

 • Dinsdag- en donderdag avond fietsen in september
 • Gebruik clubhuis donderdagavond
 • Renovatie dak clubhuis
 • Uitgifte clubkleding


 • 18 augustus Defilé Landjuweel
  Vrijdag 18 augustus heb je de kans om namens Tempo Soest mee te fietsen in het defilé voor Paleis Soestdijk. Dit in het kader van de opening van het Landjuweel. Verenigingen die deelnemen aan het Landjuweel kunnen zich presenteren. We hebben via Wout van ‘t Klooster vijf historische fietsen maar willen ook het Tempo van nu laten zien op racefiets en mountainbike. Het zou leuk zijn als we uit elke groep twee of drie fietsers hebben. We hebben al wat aanmeldingen maar er kan nog meer bij. Vrijdag 18 augustus van 18.30 tot 20.00 uur met drankje na afloop. Vind jij het leuk om mee te doen? Mail dan naar het bestuur.
  21 augustus Recreatieve Gildetocht
  René van Dorresteijn heeft weer een leuke nieuwe tocht uitgezet. Het karakter van deze door Wim en Henny van Leek uit te pijlen tocht maakt dat je op deze avond vele gezelschappen als gezinnen, buren, grootouders met kleinkinderen, vrienden en oud-bekenden ziet passeren. De landelijke route van circa 25 km laat de fraaie omgeving van Soest zien en is het voor de nieuwe inwoners of bezoekers aan Soest een ideale kennismaking met de omgeving.
  Tussen 18.00 uur en 19.00 uur verzorgen Martha Blauw en Jacqueline de Zeeuw op het Gildeterrein aan de Ferd Huycklaan de inschrijving. Voor € 3,00 per persoon krijg je een routebeschrijving, een versnapering onderweg en na afloop een consumptie.
  26 augustus Gilde toertocht
  In het kader van de Gildefeesten organiseert de wegtoercommissie ook dit jaar een prachtige toertocht met drie verschillende afstanden. Maarten Vrij heeft weer prachtige routes richting de Veluwe gemaakt. De afstanden zijn 50 – 80 en 120 km. De verste afstand komt langs het karakteristieke gebouw van Radio Kootwijk. Start en finish is op het Gildeterrein aan de Blaak.
  De routes zijn verkend en de koffie met appelgebak op de pauzeplaatsen is aan een strenge test onderworpen. Woensdag 23 augustus is de briefing voor de vrijwilligers. Ben je zaterdag 26 augustus niet als vrijwilliger actief dan kun je natuurlijk deze mooie tocht zelf fietsen. Tempo leden die in clubkleding rijden kunnen gratis deelnemen.
  2 september Gilde MTB tocht
  In het kader van de Gildefeesten en het Landjuweel organiseert de MTB commissie een extra mountainbiketocht. Bert Brand heeft een prachtige MTB tocht uitgezet met routes van 30 en 45 km. Start en finish van deze MTB tocht is op het Gildeterrein aan de Blaak.
  Voor deze tocht zoeken wij nog vrijwilligers, zoals een chauffeur met auto en aanhanger, een chauffeur voor de bezemwagen, vrijwilligers voor controle en uitzetten in het bos en de bemensing van de verzorgingstent op de pauzeplaats. Je kunt je hiervoor melden bij Rinus Jongeneel via de mail:mhjongeneel @ziggo.nl.
  Laten we er samen eerst voor zorgen dat alle vrijwilligerstaken zijn ingevuld. Als dat het geval is kunnen de leden die dag geen taak hebben gratis deelnemen als zij rijden in hun Tempo outfit.
  23 september Afsluitingsmiddag en avond
  Noteer deze datum alvast in je agenda! ‘s Middags wordt er een leuke alternatieve activiteit georganiseerd en aansluitende is de BBQ. Meer informatie volgt later!

  En verder

  Dinsdag- en donderdag avond fietsen in september
  Met ingang van september wordt er op de dinsdag- en donderdag avond weer gestart om 18.30 uur.
  Gebruik clubhuis donderdagavond
  Vanwege het vertrek van Wim Siemons is er op de donderdagavond voorlopig geen vaste barbezetting meer! Wel is het mogelijk gebruik te blijven maken van het clubhuis! Sleutels hiervoor kunnen worden opgehaald bij de diverse wegkapiteins: Erik Tolboom (Tempo Rood), Bert Brand en Rinus Jongeneel (Tempo Wit), Charles Schut (Tempo groen) en Henk v.d. Veen (Tempo 50 +)
  Graag de koelkasten na gebruik weer aanvullen, direct afrekenen, geld in het kluisje doen en het clubhuis netjes achter laten.
  Renovatie dak clubhuis
  Wanneer de weersomstandigheden dit toelaten wordt in week 34, de week van 21 augustus, de dakbedekking vernieuwd en wordt het dak geïsoleerd.
  Uitgifte clubkleding
  De uitgifte van de Tempo Soest fietskleding loopt in het vervolg via Ineke Brand. Je kunt met Ineke telefonisch een afspraak maken.

  Share

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *