Nieuwsbrief september

In deze nieuwsbrief (d.d. 28 augustus 2017) informatie over de volgende activiteiten:

  • 2 september Gilde MTB tocht
  • 23 september Afsluitingsmiddag en avond
  • Dinsdag- en donderdag avond fietsen in september
  • Uitgifte clubkleding

2 september Gilde MTB tocht
In het kader van de Gildefeesten en het Landjuweel organiseert de MTB commissie een extra mountainbiketocht. Bert Brand heeft een prachtige MTB tocht uitgezet met routes van 30 en 45 km. Start en finish van deze MTB tocht is op het Gildeterrein aan de Blaak.

In de vorige nieuwsbrief stond nog een oproep voor vrijwilligers; die zijn inmiddels gevonden. Mooi dat zich hiervoor weer voldoende mensen willen inzetten.

Toch willen we nog een vacature met jullie delen: de commissie die de MTB-tochten in de winter organiseert zit dringend verlegen om iemand die de inkoop, catering en dergelijke wil organiseren (dat deed Wim Siemons ook). Wie wil daar zijn schouders onder zetten? Graag een reactie per mail.

23 september Afsluitingsmiddag en avond
Noteer deze datum alvast in je agenda! ‘s Middags wordt er een leuke alternatieve activiteit georganiseerd en aansluitende is de BBQ. Meer informatie volgt later!

Dinsdag- en donderdagavond fietsen in september
Met ingang van september wordt er op de dinsdag- en donderdag avond weer gestart om 18.30 uur. We vertrekken deze week dus nog om 19.00 uur.

Gebruik clubhuis donderdagavond
Vanwege het vertrek van Wim Siemons is er op de donderdagavond voorlopig geen vaste barbezetting meer! Wel is het mogelijk gebruik te blijven maken van het clubhuis! Na afloop van de avondrit kan je terecht.

Uitgifte clubkleding
De uitgifte van de Tempo Soest fietskleding loopt in het vervolg via Ineke Brand. Je kunt met Ineke telefonisch een afspraak maken.

Terugblik
Een terugblik op de mooie activiteiten van de afgelopen weken:

  • het defilé op 18 augustus was een mooi schouwspel; trotse en tevreden deelnemers, leuke PR en mooie foto’s en filmpjes
  • de recreatieve gildetocht kon onder uitstekende weersomstandigheden gefietst worden. 292 deelnemers maakten van die mogelijkheid gebruik.
  • De Gilde-toertocht had 355 deelnemers, waaronder vele Tempo-leden. De meesten reden de 120 km versie. We kregen veel complimenten over de mooie en uitstekend uitgepijlde route.

Het was weer geweldig om te zien met wat een energie en inzet er gewerkt is aan deze activiteiten. De vele tevreden deelnemers zijn een mooie beloning.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *