MTB Kanjertocht

Zaterdag 11 november 2017 organiseert Tempo Soest weer de eerste uit een serie vier mountainbiketochten. Vooraf inschrijven is mogelijk maar kan ook dezelfde morgen in het clubhuis. U kunt kiezen uit routes van 30km en 45 km. Er is voldoende mogelijkheid om uw fiets af te spuiten bij de wasstraat tegenover het clubhuis. Vertrektijd en inschrijving tussen 9:00 en 10:00 uur. Let op een fietshelm is verplicht!

De toertochten zijn uit gezet op landgoederen van de Utrechtse heuvelrug en door de bossen van midden Nederland. Met toestemming van landgoed eigenaren en de gemeente Soest. Een unieke kans om door deze gebieden te fietsen die anders niet toegankelijk zijn! De tochten zijn volledig voorzien van pijlen en linten en dus een garantie voor optimaal mountainbike plezier.

Deelname kost € 7,-. Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen “op vertoon van hun NTFU Ledenpas of KNWU licentie ” € 2,00 korting.

Share

4 gedachten over “MTB Kanjertocht”

  1. Kan je ook met een all-terrain bike deelnemen en beginneling bent? Of is het parcours echt voor ervaren mountainbikers met een mountainbike?

    1. Beste Rolf,
      Wat de een een MTB noemt, noemt een ander voor een ATB. Ons parcours is niet super technisch. Dus ook voor beginnelingen geschikt. En zoals Patrick al schreef, als je met jou fiets in het het bos kunt fietsen dan komt het zaterdag allemaal best goed. In het ergste geval moeten ze achter jou even wachten of moet je een stukje van de fiets. Komt vast goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *