Nieuwsbrief oktober

Zaterdag 23 september 2017 hebben we het zomerseizoen feestelijk afgesloten met een gezellige puzzeltocht en een feestelijke barbecue. Leuk om vele clubgenoten weer te zien en spreken. De avondritten zijn weliswaar ten einde voor dit seizoen, maar we blijven nog wel op zondag fietsen. Start om 9.30 uur vanaf het clubhuis. Er is zelfs een groep leden die dit, ijs en weder dienende, de hele winter wil volhouden. Sander Loos wil dit coördineren. We gaan natuurlijk – na de sluitingsrit op 22 oktober – ook weer het bos in op de MTB om de routes voor onze mountainbiketochten te verkennen.

Voor de komende maanden staan op het programma:

 • 22 oktober sluitingsrit
 • 11 november 1e MTB tocht
 • 16 november najaars ledenvergadering
 • 19 november KNWU-cross De Bergjes
 • 25 november vrijwilligersavond

Voor deze activiteiten komt nog meer specifieke info. Zet in elk geval alvast de ledenvergadering op donderdag 16 november in je agenda. Hierin komen de plannen voor komend jaar aan de orde.Verder nodigen we hierbij alvast alle leden die op de een of andere wijze vrijwilligerswerk hebben gedaan uit voor de vrijwilligersavond op zaterdagavond 25 november. We hebben dan weer een gezellige avond. We hebben weer een leuke attentie voor jullie.

Nieuwe leden (augustus – september)

 • – Martijn Hendriks
 • – Philippe Haeghebaert
 • – Wiebe Broekema
 • – Fernand van Immerzeel
 • – Onno de Bruijn

De uitgifte van de Tempo Soest fietskleding loopt via Ineke Brand. Nieuwe leden en bestaande leden kunnen met Ineke telefonisch een afspraak maken.

Opzeggingen (augustus – september)

 • – René Loohuizen
 • – Renée van Asch
 • – Janine Wagensveld
 • – Jakob Schuitema
 • – Ronald Terlouw
 • – Mariët Manassen
 • – Paul Tabor
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *