Nieuwsbrief november

Voor de komende weken staan de vrijwillgersavond (zaterdag 25 november 2017) en de JC Jansen MTB tocht (zaterdag 2 december 2017) op het programma. In de ledenvergadering van 16 november 2017 hebben we nog eens stil gestaan bij de inzet van de vele leden; de vrijwilligers. Dat zijn er heel wat. Bij elke MTB- of wegtoertocht zijn zo’n 30 leden actief. Daarnaast hebben we zo’n 20 wegkapiteins, trainers Start2bike, verkeersregelaars en commissieleden.

Voor al deze vrijwilligers (het maakt niet uit of je één of meerdere keren hebt meegewerkt) organiseren we een gezellige avond. Zaterdag 25 november aanstaande in het clubgebouw. Voor iedereen is er weer een leuke attentie.
Overigens kunnen we nog steeds hulp gebruiken bij de MTB-tochten: bij het toezicht op parkeren en fietsenstalling, afspuiten en opruimen na afloop.

Wil jij ook de hele dag lachende gezichten om je heen en alleen maar mensen met goede zin? Help dan een ochtendje mee bij een van onze MTB-tochten. Door de inkomsten uit onze MTB-tochten kunnen wij de contributie laag houden en veel activiteiten financieren. Meld je via de mail aan het bestuur.

Terugblik NLV
Donderdag 16 november 2017 hadden we weer een goed bezochte ledenvergadering. Eigenlijk kunnen wij daar heel kort over zijn: alle voorstellen van het bestuur zijn aanvaard. We hebben de lijnen uitgezet voor weer vele activiteiten komend jaar. Dit alles met een sluitende begroting: de contributie wordt ook dit jaar niet verhoogd. Binnenkort kan je een bericht over de betaling van de contributie voor volgend jaar tegemoet zien.

KNWU cross
Zondag 19 november 2017 was er weer de jaarlijkse KNWU-cross wedstrijd op de Bergjes. Bij de 55 senioren reden Coen van ’t Klooster en Daan Westeneng mee. Coen werd dit jaar knap 4e in de B-groep. Daarna reden er nog zo’n 50 kinderen in diverse categorieën. Dit jaar hebben Charles Schut, Philippe Haeghebaert, Marcel Mooi, Jan Willem Hilhorst, Rob Prinzen en Max en Marijke Jansen meegewerkt om het parcours uit te zetten en de inschrijving te verzorgen. Nadat alles was opgeruimd heeft Rob Max en Marijke een bloemetje overhandigd, omdat ze een periode van vele jaren inzet voor deze cross afsluiten. Ze hebben dit zo’n 40 jaar gedaan; waarvoor hulde.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *