Goede voornemens tocht

Op zaterdag 6 januari 2018 organiseren wij onze Goede Voornemens MTB tocht. Net als altijd kun je een 30 en een 45 km route fietsen. Nieuw deze editie is de mogelijkheid om 60 km door de bossen rond Soest te fietsen. Zet de Goede Voornemens MTB tocht alvast in jouw agenda.

Vooraf inschrijven is mogelijk maar kan ook dezelfde morgen in het clubhuis. Er is voldoende mogelijkheid om uw fiets voor  € 0,50 af te spuiten bij de wasstraat tegenover het clubhuis. Vertrektijd en inschrijving tussen 9:00 en 10:00 uur. Let op een fietshelm is verplicht!

De Goede Voornemens MTB tocht brengt ons deze keer op het Landgoed Pijnenburg en het Soester Hoogte.  De toertocht is uit gezet op landgoederen van de Utrechtse heuvelrug en door de bossen van midden Nederland. Met toestemming van landgoed eigenaren en de gemeente Soest. Een unieke kans om door deze gebieden te fietsen die anders niet toegankelijk zijn! De tochten zijn volledig voorzien van pijlen en linten en dus een garantie voor optimaal mountainbike plezier.

Deelname kost € 7,-. Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen “op vertoon van hun NTFU Ledenpas of KNWU licentie ” € 2,00 korting.

Start nu met je goede voornemens en schrijf je nu in!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *