Wim van Ginkel MTB tocht

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseren wij onze laatste uit een serie van vier MTB tochten van dit seizoen. Deze tocht is vernoemd naar ons in 2016 overleden erelid Wim van Ginkel. De Wim van Ginkel MTB tocht bengt de deelnemers over een afstand van 30 en 45 km richting de Lage Vuursche en Hollandse Rading.

Vooraf inschrijven is mogelijk maar kan ook dezelfde morgen in het clubhuis. Er is voldoende mogelijkheid om uw fiets voor  € 0,50 af te spuiten bij de wasstraat tegenover het clubhuis. Vertrektijd en inschrijving tussen 9:00 en 10:00 uur. Let op een fietshelm is verplicht!

De toertocht is uit gezet op landgoederen van de Utrechtse heuvelrug en door de bossen van midden Nederland. Met toestemming van landgoed eigenaren en de gemeente Soest. Een unieke kans om door deze gebieden te fietsen die anders niet toegankelijk zijn! De tochten zijn volledig voorzien van pijlen en linten en dus een garantie voor optimaal mountainbike plezier.

Deelname kost € 7,-. Leden van de NTFU, KNWU en VWB ontvangen “op vertoon van hun NTFU Ledenpas of KNWU licentie ” € 2,00 korting.

In verband met spoorvorming op de route adviseren wij je je fietsbanden niet de hard op te pompen en goed te sturen. Dat laatste is altijd handig. Ben je niet helemaal zeker stap je gewoon even af.

Schrijf je nu in!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *