Nieuwsbrief mei 2018

De afgelopen periode kunnen wij terugkijken op een geslaagde Start2Bike, een goed bezochte M&M tocht en een mooie en ook goed bezochte Loos & Coos tocht in de omgeving van Nijmegen. Afgelopen zaterdag was een zeer succesvolle Klimmetjestocht met ruim 430 deelnemers! Hartelijk dank alle vrijwilligers die hieraan een bijdrage hebben geleverd.

De komende tijd staan er weer diverse activiteiten op de agenda. In deze nieuwsbrief informatie over de volgende activiteiten:
19 mei                Maartensdijkse Acht
5-10 juni             Klimweekend
30 juni                Lange afstand Fietstocht
8-9 september   clubweekend

En verder:

  • Verbouwing bar en keuken
  • Nieuwe leden
  • clubkleding

19 mei Maartensdijkse Acht
Zaterdag 19 mei is er weer de Maartensdijkse Acht. Een wielerwedstrijd waarbij RTV Tempo jarenlang een actieve rol heeft gespeeld bij de organisatie en die nu nog steeds wordt georganiseerd op de licentie van onze club. Zaterdag doen er 3 leden van RTV Tempo mee met deze wedstrijd: Coen van Klooster, Eric Westeneng en natuurlijk Ivar Hartogs die een van de favorieten is. Leuk als je ze komt supporten.

5-10 juni Klimweekend
Ongeveer 22 Tempo-leden vertrekken begin juni voor een lang weekend richting la Chambre, Savoie, in de Franse Alpen. Harry Onnekink en Egon Compter hebben weer mooie routes met vele diverse beklimmingen waaronder de Col de la Croix de Fer, Col de la Madeleine, Col du Glandon etc etc. Verblijf is in chalets op de camping Le Bois Joli in la Chambre.

30 juni Lange afstand Fietstocht
De Gezellies organiseren ook dit jaar weer een lange afstandsfietstocht. Een zeer gevarieerde tocht door polders en bossen met een lengte van ca 225 kilometer. Maximale koerssnelheid is 30 km per uur met het principe van samen uit en samen thuis. Gestart wordt met een ontbijt in het clubhuis om 06.15 uur. Onderweg zijn er 3 stops met verzorging met onder meer pasta’s en koffie en thee. Ook is er een volgauto beschikbaar. De kosten bedragen € 35,– per persoon. Na afloop is er een gezellige nabespreking waarbij ook vrienden en familie welkom zijn. Aanmelden kan tot 3 juni 2018 bij Walter de Bruijn of bij Paul Hooft.

8-9 september clubweekend
In de nieuwsbrief van april hebben wij gemeld dat wij richting Zevenaar zouden gaan. Echter na inspecties van de accommodatie heeft Sandy gemeend dat deze toch niet echt geschikt was.

Sandy is er na voorstel van Bert Brand alsnog in geslaagd om een prima accommodatie te vinden maar nu in Noord-Brabant in Vught. Ook hier kan iedereen in principe naartoe fietsen. Wij kunnen daar een heel aantrekkelijk arrangement aanbieden tegen beperkte kosten. Voorlopig hebben wij een optie genomen op 20 tweepersoonskamers. Op korte termijn zal Sandy de details rondsturen en kun je je definitief inschrijven. Dit geldt ook voor de leden die al eerder hun belangstelling hebben getoond. Wees er snel bij, want vol is vol.

Verbouwing bar en keuken
Deze week zijn wij gestart met de verbouwing van de bar en de keuken. Het clubhuis blijft beschikbaar, maar wij zullen af en toe een beetje moeten improviseren. Bert Brand coördineert e.e.a. en kan nog vrijwilligers gebruiken. Je kunt je bij hem aanmelden. Half juni hopen wij dat de verbouwing gereed is.

Nieuwe leden
De afgelopen maanden zijn er weer een aanzienlijk aantal nieuwe leden bij gekomen. Wij naderen de 200 leden! Vanuit Start2Bike zijn verschillende deelnemers lid geworden.

Van januari 2018 tot en met april hebben 13 nieuwe leden zich aangemeld.

Ook hebben zich weer een aantal fietsliefhebbers aangemeld die als introducélid enkele keren meefietsen om kennis te maken met Tempo.

Clubkleding
Ineke Brand heeft van een aantal mensen het verzoek gekregen of wij ook niet handschoenen kunnen aanschaffen in de Tempo kleuren. Dit is mogelijk wanneer er voldoende belangstelling is. Heb je ook belangstelling meld dit dan even bij Ineke via telefoon of via de mail.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *