Start2Bike voorjaar 2018

Meer mensen op een goede manier op de racefiets krijgen en hen laten ervaren hoe leuk het fietsen in clubverband is bij Tempo Soest. Dat is de doelstelling van Start2Bike.

Dit programma draaien we nu al een aantal jaren en zorgt voor nieuwe ledenaanwas bij de vereniging. Dit jaar hadden we een groep van 15 deelnemers waarvan een deel zich voorbereidde op Holland4ALS. Tijdens de informatiebijeenkomst gaven twee van hen aan fietsen helemaal niet leuk te vinden maar ja, er moest getraind worden voor Holland4ALS. Het begeleidingsteam zag het als een extra stimulans om ook deze deelnemers om te krijgen.

Het enthousiasme en de deskunidgde begeleiding van Sander, Robert, Frits en Erik hebben er voor gezorgd dat we 15 mannen en vrouwen het enthousiasme voor de wielersport hebben bij kunnen brengen. Alle deelnemers gaven in de enquete aan dat zij allemaal blijven fietsen. Vijf van hen zijn inmiddels lid geworden van Tempo Soest en van twee deelnemers verwachten wij nog de aanmelding.

Leuk om te melden is dat de Holland4ALS deelnemer die fietsen helemaal niet leuk vond als een blad aan de boom is omgedraaid. De leenfiets is teruggegeven aan de eigenaar en een nieuwe racefiets is aangeschaft. Of wij nog een fietsbelletje voor haar hadden. Maar natuurlijk.

We ontvingen mooie en goede feedback. Het gemiddelde eindcijfer voor Start2Bike mocht er ook zijn. Een 9 (negen!).

Volgend jaar weer.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *