Nieuwsbrief juni 2018

De afgelopen week waren veel leden actief in Frankrijk  met de Alpe d’HuZes en de klimweek in diezelfde Franse Alpen.

De komende tijd staan er weer diverse activiteiten op de agenda.

  • 30 juni – Lange afstand Fietstocht
  • 4 juli en  9 juli – Pasavond fietskleding
  • 21 augustus – Spinning Night
  • 8-9 september – Clubweekend

En verder in deze nieuwsbrief:

  • Verbouwing bar en keuken
  • Nieuwe leden
  • Clubkleding/ fietshandschoenen
  • Privacy wetgeving AVG

30 juni – Lange afstand Fietstocht
Voor 30 juni staat op het programma een polder, bos en “kleintje toerfietstocht van +/- 225 km. Een volledig verzorgde toerfietsdag met een ontbijt voor vertrek in ons clubhuis, een volgauto met fietsenmaker, lekker eten en drinken voor onderweg met een weer slotakkoord in onze kantine.

Paul, Ineke, Bert en Walter hebben door de jaren heen bewezen “zeer goed” lange afstand toerfietstochten te kunnen organiseren, veel lof van de deelnemers én centraal staat hierbij: Samen uit, samen thuis. Lukt ’t even niet meer die dag kun je zo in de volgauto plaats nemen én hoe mooi is dat, even uitrusten en de kans weer ergens in de route op te stappen. Dus of je nu in groep, groen, oranje, rood of zwart fietst iedereen kan mee maar wel de wens dat je al in het voorseizoen wat fietskilometers in de benen hebt. Ervaringen uit ’t verleden hebben geleerd dat de koerssnelheid +/- 28 km is en gemiddeld 24 km / uur over de gehele dag.

De dagindeling is in ’t kort: 06:15 ontbijt in de Tempo kantine en +/- 17:00 weer in Soest.

Deelname € 35,00 per persoon, deze dient contant voor vertrek 30 juni bij ’t ontbijt worden betaald, inschrijvingen zijn vrijblijvend maar afzeggen na 27 juni is feitelijk géén optie meer omdat de kosten van deze dag dan reeds zijn gemaakt.

Belangrijk:Er wordt alleen gestart bij een weerscode groen maar een (buitje) regen nemen we op de koop toe.

Opgeven kan nog tot 27 juni bij Bert Brand, Walter de Bruyn en Paul Hooft

4 juli en 9 juli – Pasavond fietskleding
Op woensdag 4 juli en maandag 9 juli zijn er weer pasavonden voor fietskleding. Heb je nog kleding nodig en denk daarbij ook aan de koudere periode. Heb je vragen neem dan contact op met Ineke Brand.

21 augustus – Spinning Night
Tijdens de Gildefeesten wordt er weer een Spinning Night georganiseerd. De opbrengst hiervan komt ten goede van het Bentinckfonds. Wij willen als vereniging dit jaar  inschrijven met 1 team bestaande uit 6 personen. De kosten hiervan 6 x € 30,– betaalt Tempo! Welke 6 leden melden zich als eerste aan. Opgeven kan via een mail naar het bestuur

Bekijk een sfeerimpressie van de Spinning Night 2017 op YouTube. Meer informatie op de website van het Bentinck Fonds.

8-9 september – Clubweekend
De inschrijving voor het clubweekend verloopt goed. Er zijn inmiddels ruim 30 deelnemers en er zijn dus nog maar een paar plaatsen vrij.  Inschrijven kan nog tot en met 17 juni.

Verbouwing bar en keuken
Er zijn de afgelopen periode al diverse voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd m.b.t. de bar en keuken. De keuken is inmiddels geleverd en het opbouwen is begonnen. Het wordt echt heel mooi!

Bovendien is er nu ook een echte fraaie Stamtafel. Geconstrueerd en geschonken door Robert Hagen en Petra Olthof. Heel veel dank voor dit initiatief.

Nieuwe leden
Er zijn de afgelopen maand weer een drietal nieuwe leden bij gekomen.  Wij wensen hen veel fietsplezier bij Tempo.

Clubkleding/fietshandschoenen
Er is voldoende belangstelling voor de aanschaf van fietshandschoenen in de Tempo kleuren. Inmiddels liggen er pashandschoentjes in het clubgebouw. Als je even de moeite wil nemen om even te passen om de juiste maat te bepalen en dan de maat in te vullen in de lijst op het bord. Het zetten van een kruisje  bij je naam en maat is voldoende. Hoe sneller de lijst is ingevuld hoe eerder zijn de handschoentjes beschikbaar. Mocht je naam er niet bij staan schrijf deze er dan zelf bij.

PS dit zijn pashandschoentjes wees er voorzichtig mee want deze moeten weer terug gestuurd worden.

Privacy wetgeving AVG
Ongetwijfeld hebben jullie ook al heel veel mailtjes gekregen over de privacy en AVG wetgeving. Hoe wij als vereniging daar mee om gaan kun je lezen in de bijlagen die meegestuurd werden met de nieuwsbrief. Deze info staat ook op deze website.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *