Nieuwsbrief oktober 2018

 

Het wegseizoen loopt tegen het einde. In deze nieuwsbrief aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • 21 oktober Sluitingsrit.
  • 1 november Najaarsledenvergadering

En verder:

  • Geen MTB tochten 2018-2019! Wel graveltochten?
  • Fietsen in de wintermaanden

21 oktober Sluitingsrit

Op zondag 21 oktober wordt het wegseizoen afgesloten. Er wordt gestart in de gebruikelijke groepen: rood, wit en groen. Voor deze groepen zijn wegkapiteins beschikbaar. Als er ook een oranje groep is, dan zorgen deze zelf voor een wegkapitein. Er gaat ook nog een groep fietsen over gravel/schelpen paden. Leden die willen MTB-en of op dikke banden willen fietsen zijn ook van harte welkom, graag zelf voor een route zorgen.
Er wordt gestart met fietsen om 09.30 uur, terugkomst tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Na afloop verzorgt Tempo op kosten van de club voor een wat meer uitgebreid hapje en een drankje en kan er nog even gezellig nagepraat worden.

1 november Najaarsledenvergadering.

Donderdag 1 november is de najaarsledenvergadering. In deze vergadering worden o.a. de begroting en de plannen voor volgend jaar besproken. Ook zal aandacht worden besteed aan de inzet van de vele vrijwilligers. De stukken zullen rond 18 oktober per mail worden verzonden.
Ook hier is na afloop gelegenheid voor gezellig napraten met een hapje en een drankje op kosten van Tempo.

Geen MTB tochten 2018-2019! Wel graveltochten!?

Het is helaas nu definitief. Wij kunnen dit seizoen geen MTB tochten organiseren omdat wij geen vergunning meer krijgen van de diverse boseigenaren. Een uitgebreide toelichting hierop wordt gegeven op de najaarsledenvergadering. Wij hebben wel het plan komend seizoen 2 of 4 graveltochten te organiseren. Graveltochten worden steeds populairder in Nederland. De eerste tocht willen wij houden op zaterdag 1 december 2018. Er is een prachtige tocht gecreëerd van 50, 60 en 80 km; de Gooise Strade Bianchi die voor 90% over halfverharde en onverharde paden loopt. Vergunningen zijn aangevraagd, maar zijn nog niet verleend, dus het is nog niet geheel zeker of dit door kan gaan.

Fietsen in de wintermaanden.

Komende wintermaanden zal er op diverse manieren gefietst gaan worden. Een aantal leden zal weer gaan MTB- en. Ineke Brand gaat met 5 dames MTB-en; meer dames kunnen daarbij aansluiten. Ook het fietsen op gravel/schelpenpaden zal mogelijk, gezien bovenstaande ontwikkeling mbt de graveltoertochten, regelmatiger gaan plaatsvinden. En voor diehards blijft er natuurlijk ook de mogelijkheid voor het fietsen op de weg.
Voor exacte informatie over tijden etc, volg je de diverse appgroepen.

Tot 21 oktober en 1 november !!

Share

6 gedachten over “Nieuwsbrief oktober 2018”

  1. heel jammier dat de mtb tochten niet meer door kunnen gaan, ik wil jullie super bedanken voor al die jaren fiets plezier.
    zelfs mijn broers uit delft en vlaardingen kwamen dan om te fietsen zo geweldig waren ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *