Nieuwsbrief Januari 2019

Wij kunnen terugkijken op een uiterst geslaagde Goede Voornemens gravel tocht. Met ca 550 deelnemers is dit toch een prachtig alternatief voor onze MTB tochten. In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

Overlijden Wim de Boer
Enquête vrijwilligers werk
Bardiensten
9 februari de Gooische Strade Bianche 2
Algemene ledenvergadering uitgesteld naar 28 februari 2019
Ledenaantal
Pasavond fietskleding

Overlijden Wim de Boer

Via zijn dochter Gerda ontvingen wij zondag 6 januari het volgende bericht:

Mijn vader Wim de Boer, is gisteren om 14.50 uur overleden! Ik wil U allen bedanken voor de fijne jaren en vriendschappen, die hij de afgelopen jaren heeft mogen ontvangen!! Ik zal mijn vader met al zijn wijsheid en goedheid, ontzettend gaan missen!! Ik wens U veel fiets-plezier en gezondheid toe!!

Wim is 94 jaar geworden en was nog steeds zeer actief met fietsen. Op 29 december ontvingen wij van Wim nog een mail met de beste wensen voor 2019 en met het bericht dat hij weer graag wilde meehelpen met de Goede Voornemenstocht. Een dag later werd hij getroffen door een hersenbloeding. Tempo zal Wim herinneren als zeer gewaardeerd lid die altijd klaar stond om te helpen, ‘een taak passend bij mijn leeftijd’, zoals hij de laatste jaren zei.

Enquête vrijwilligers werk

Ongeveer 50 leden hebben de vrijwilligers enquête ingevuld, waarvoor dank. Met deze gegevens kunnen wij weer verder. Degenen die niet de moeite hebben genomen de enquête in te vullen moeten er wel rekening mee houden dat ze kunnen worden ingeroosterd voor de bardiensten op de zondag. Indien je de enquête toch nog wilt invullen, dit kan nog!

Bardiensten

De komende maand zullen de roosters voor de bardiensten weer worden opgesteld en verzonden. Het verzoek is om hier goed naar te kijken en de datums direct te noteren in de agenda. Afgelopen jaar werden wij helaas te vaak geconfronteerd met leden die afzegden, of helemaal niet kwamen opdagen.

9 februari de Gooische Strade Bianche 2

Na het succes van de eerste Gooische Strade Bianche op 1 december lijkt het er op dat er op 9 februari een tweede versie kan worden georganiseerd.
De voorbereidingen zijn gestart en wij verwachten de benodigde vergunningen tijdig binnen te krijgen

28 februari 2019 Algemene ledenvergadering

De Algemene ledenvergadering is in verband met vakanties uitgesteld naar 28 februari.

Ledenaantal

De laatste 2 maanden hebben de volgende leden opgezegd:
Marieke Hagen, Karin Hulst, Charles Schut, Gert Jan de Hiep, Dennis Kempers, Angelique Overbeek, Mathijs de Ruiter, Sandra van Asch-Bakker, Cora Voest, Trudy van den Brink, Onno de Bruijn. De reden van opzegging lidmaatschap was divers (verhuizing, te weinig tijd om (mee) te fietsen, ed).

6 februari en 13 februari Pasavond fietskleding

Op woensdag 6 en woensdag 13 februari zijn er weer pasavonden voor fietskleding. Heb je nog kleding nodig voor het nieuwe seizoen, dan is dit de kans. Je bent welkom tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Heb je vragen neem dan contact op met Ineke Brand.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *