Nieuwsbrief april 2019

In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

14 april 1e M&M tocht
11 mei cursus wegkapitein, met 14 nieuwe kandidaten
26 mei Loos & Coos tocht
2 juni tocht met Dineke

en verder:

di do zo fietsen en terugblik seizoensintroductie avond
Spinningmarathon Ride 4 Kids
SpinningNight Bentinckfonds
keurmerk Strade Bianche het Gooi 2.0

14 april 1e M&M tocht

Zondag 14 april gaan we weer een mooie tocht fietsen: voor Wit ca 110 km, voor Groen ca 75 en voor Rood mogelijk nog een extra lusje
Onderweg is er een gezamenlijke stop voor een kopje koffie met appeltaart. De kosten hiervan zijn voor rekening van de vereniging.
De tocht vertrekt om 09.30 uur bij het clubhuis, met vooraf de gelegenheid voor een kopje koffie/thee. Bij terugkomst staat er in het clubhuis een verfrissende consumptie klaar ter afsluiting van de tocht.

11 mei cursus wegkapitein, met 14 nieuwe kandidaten

Zaterdag 11 mei is er weer een cursus voor wegkapiteins in ons clubhuis. Zowel theorie als praktijk worden daarbij behandeld. Heel mooi dat er weer 14 nieuwe kandidaten zijn. Dit zal zeker een bijdrage leveren aan het plezier en de veiligheid bij het fietsen.

26 mei Loos & Coos tocht

Loos &Coos melden het volgende:
Nadat wij de klok hebben horen luiden in Oostenrijk verloopt de voorbereiding voor 2019 voorspoedig. Net als ieder jaar fietsen we op de zondag vóór Hemelvaart, dit jaar op 26 mei.
Met deze Loos&Coos-tocht kun je (jouw) grenzen verkennen en verleggen! Net als vorig jaar zoeken we en passant oude bekenden op!
Lengte van de tocht ergens tussen 80 en 100 km; dit is afhankelijk van het aantal hoogte meters dat we uiteindelijk opnemen in de rit. Het tempo is zoals tempo Wit.
Bij meer dan 25 deelnemers zullen er waarschijnlijk twee groepen gevormd gaan worden. Dat kan dan een tempo Wit en een tempo Oranje groep zijn.
Aanmelden kan via de app-groep Loos&Coos-tocht. Mocht je hier nog niet inzitten dan via Tempo-app-groepen Blauw, Wit of Oranje. Je wordt dan toegevoegd aan de app-groep Loos&Coos waar aanvullende informatie zal verschijnen over locatie en faciliteiten.

2 juni tocht met Dineke

Dineke ’t Lam wil op 2 juni weer met een groep een mooie route gaan fietsen van ca 75 km. Een aantal Tempo leden hebben zich hiervoor al opgegeven, maar het zou mooi zijn wanneer er meer leden mee gaan. In het clubhuis ligt een lijst waarop je je kunt aanmelden.

di do zo fietsen en terugblik seizoensintroductie avond

Op 21 maart is er voor de groepen Groen, Blauw en Wit een introductieavond gehouden, met het doel afspraken met elkaar te maken voor het fietsen in het komend seizoen. Helaas was de opkomst zeer laag, waardoor er ook geen goede afspraken konden worden gemaakt.
Vooralsnog fietst Groen, gemiddelde snelheid ca 23 km, alleen op zondagmorgen. Voor Blauw, gemiddelde snelheid ca 25 km, willen wij op zowel de dinsdagavond als op de donderdagavond gaan fietsen. De kruissnelheid ligt in algemeen ca 2-3 km hoger dan de gemiddelde snelheid. Om te weten of hiervoor voldoende belangstelling is wordt de bestaande Blauwe appgroep opgeheven en worden belangstellenden verzocht zich hiervoor weer opnieuw aan te melden. Dit kan via een mail naar het bestuur. Overigens is er nog wel behoefte aan meer wegkapiteins bij Blauw.
In de maand april wordt op de dinsdag en donderdagavond gestart om 18.30 uur.
Met ingang van dinsdag 7 mei wordt er weer om 19.00 uur gestart. Verder fietst er nog een groep 50 + op de maandagmorgen en donderdag morgen. Gemiddelde snelheid ca 24 km per uur. Start om 10.00 uur

Spinningmarathon Ride 4 Kids

Walter en Iris de Bruijn hebben een succesvolle spinningmarathon gehouden voor het goede doel Ride4Kids. Aan deze spinningmarathon hebben diverse Tempo leden deelgenomen. Men denkt aan een vervolg in het volgend jaar met misschien meer deelnemers van onze vereniging. Meer info kun je vinden op onze website bij ‘Over Onze Toeren’ via deze link: https://www.tempo- soest.nl/2019/04/spinningmarathon-ride4kids/

SpinningNight Bentinckfonds

Van het Bentinckfonds ontvingen wij een uitnodiging om deel te nemen aan de SpinningNight die tijdens de Gildefeesten op dinsdag 20 augustus 2019 wordt gehouden. Een team bestaat uit 6 personen. Tempo wil de kosten voor de inschrijving voor haar rekening nemen. In de bij deze nieuwsbrief meegestuurde bijlage vind je meer info.

Keurmerk Strade Bianche het Gooi 2.0

De NTFU heeft het keurmerk extra goed geregeld toegekend voor onze graveltocht de Strade Bianche het Gooi 2.0 die in februari is verreden. Een compliment voor alle vrijwilligers die hier aan hebben meegeholpen. De Gooische Strade Bianche van december had al eerder dit keurmerk gekregen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.