Nieuwsbrief mei 2019

In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

19 mei Klimmetjestocht
26 mei Loos & Coos tocht
2 juni tocht met Dineke
8-15 juni klimweek Franse Alpen
13 juli lange afstand fietstocht.
14 juli M&M tocht
6,7 en 8 september clubweekend

en verder:

14 nieuwe wegkapiteins
meldplicht ongewenst gedrag
info naar leden

19 mei Klimmetjestocht

Hop kriskras over de Utrechtse Heuvelrug. Bedwing highlights zoals de Grebbeberg, de Amerongse Berg en de Defensieweg. Heb je zin in uitdagend klimwerk en wil je genieten van de mooiste binnendoorweggetjes?
Vanuit Soest voert de uitgepijlde tocht over zowat alle bekende en onbekende klimmetjes van de provincie Utrecht. Er is keuze uit routes van 70, 90 en 130 kilometer. Smalle fietspaden en doorgaande N-wegen zitten nauwelijks in het parcours. Voor een vriendelijk prijsje is er koffie met appelgebak te koop op de pauzeplekken bij een café halverwege elke route.

Starten kan tussen 08.00 en 10.00 uur. Parcours is volledig uitgepijld en er zijn GPX-bestanden beschikbaar. Leden van RTV Tempo fietsen gratis mee, mits in clubtenue.

26 mei Loos&Coos tocht

Loos&Coos tocht gaat richting Oisterwijk, op bezoek bij Sandy en Rini Kouwenberg. Er is een mooie tocht met een aantrekkelijk arrangement samengesteld. Meer info is al verspreid via diverse appgroepen.
Aanmelden kan via de appgroep Loos&Coos-tocht. Mocht je hier nog niet inzitten dan via Tempo- appgroepen Blauw, Wit of Oranje. Je wordt dan toegevoegd aan de appgroep Loos&Coos waar aanvullende informatie zal verschijnen over locatie en faciliteiten.

2 juni tocht met Dineke

Dineke ’t Lam wil op 2 juni weer met een groep een mooie route gaan fietsen van ca 75 km. Een aantal Tempoleden heeft zich hiervoor al opgegeven, maar het zou mooi zijn wanneer er meer leden mee gaan. In het clubhuis ligt een lijst waarop je je kunt aanmelden.

8-15 juni klimweek Franse Alpen

Meer dan 20 Tempoleden gaan in deze week de Franse Alpen beklimmen, Harry Onnekink heeft e.e.a gecoördineerd. Het maximum aantal deelnemers is bereikt, je kunt je hiervoor dus niet meer opgeven.

13 juli langeafstandfietstocht

Paul Hooft, Bert en Ineke Brand, Walter en Iris de Bruijn organiseren op
13 juli weer een langeafstandfietstocht van 225 – 265 km. Hierover is al eerder informatie verstuurd. Voor meer informatie en deelname kun je terecht bij Paul Hooft via paul@ssw-groep.nl

14 juli M&M tocht

14 juli is de volgende M&M tocht. Marcel en Corrie zijn al druk bezig een hele mooie nieuwe route te maken. Meer info volgt in de Nieuwsbrief van juni. Noteer de datum alvast in je agenda!

6,7 en 8 september clubweekend

Het clubweekend gaat door! Er is een fantastische accommodatie gevonden in het Limburgse Baarlo. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan via Tempoweekend@gmail.com. De kosten bedragen € 73,50 pp bij gebruik van een kamer door 4 personen. Bij gebruik van een kamer door 2 personen bedragen de kosten € 93,50 pp. Inbegrepen zijn: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 lunchpakket, zaterdagavond BBQ inclusief drankjes.

14 nieuwe wegkapiteins

Op 11 mei hebben 14 Tempoleden in het clubhuis van Tempo succesvol de cursus van wegkapitein gevolgd. In de middag werd de praktijk beoefend op de weg. Op korte termijn zal er een bijeenkomst worden gehouden met alle wegkapiteins, om ervaringen tot op heden uit te wisselen en eventueel nieuwe afspraken te maken.

Meldplicht ongewenst gedrag

Via de bond ontvingen wij bericht over meldplicht ongewenst gedrag:
Wat betekent dit?
-Leden: leden krijgen een meldverantwoordelijkheid. Dit houdt in dat als er vermoedens zijn van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, er melding aan het bestuur moet worden gedaan, tenzij dit niet verwacht kan worden van iemand.
-Clubs: zodra een bestuurslid van een club of bond vermoedens heeft van een situatie waarin sprake is (geweest) van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, is hij of zij verplicht dit bij de bond te melden. Wanneer begeleiders iets vermelden of vermoeden , zijn zij verplicht dit te melden bij het bestuur van de club.
Meer informatie kan worden gekregen bij de vertrouwenscontactpersonen (VCP) van Tempo (https://www.tempo-soest.nl/vertrouwenscommissie/).

Info naar leden

Regelmatig worden er initiatieven en activiteiten georganiseerd door leden voor leden. Vanuit het bestuur willen wij dat graag ondersteunen. Het is begrijpelijk dat de initiatiefnemers informatie over de activiteit willen sturen naar de leden. Dit is mogelijk via deze Nieuwsbrieven. Wanneer men meer uitgebreide informatie wil versturen dan dient men dit te doen via het bestuur (AVG wetgeving, https://www.tempo-soest.nl/privacy/).

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.