Nieuwsbrief augustus 2019

In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

  • 19 augustus recreatieve Gildetocht
  • 24 augustus Gildetocht
  • 1 september Madelon Memorial Ride
  • 6-8 september clubweekend

en verder: di-do-zo fietsen

19 augustus recreatieve Gildetocht van 26 km

Inschrijving en start van de tocht vindt plaats vanuit de feesttent op het Gildeterrein aan de Ferdinand Huycklaan. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kun je hier inschrijven en starten. De inschrijfkosten bedragen € 3,00 per persoon en daarvoor krijgt je een routebeschrijving, na afloop is er voor iedere deelnemer een ijsje en kan er even worden nagepraat. Onderweg wordt ook nog een versnapering verstrekt.

24 augustus Gildetocht

Net als vorig jaar gaat de Gildetocht via verkeersluwe wegen richting de Veluwe. De 50 km route maakt via Nijkerkerveen, Zwartbroek, Terschuur en Achterveld een grote lus om Amersfoort. De 80 en 120 km routes tikken de Veluwe aan. Deze routes zijn bos- en heiderijk. Naast de afstand bieden deze routes een uitdaging in de vorm van wat leuke klimmetjes.

De Gildetocht start bij de Gildetent aan de Ferdinand Huycklaan (voldoende parkeergelegenheid en een gratis kopje koffie). De afstanden zijn 50, 80 en 120km, alle afstanden worden volledig uitgepijld. Starttijd 80 en 120 km: 8:00 – 10:00 uur. Starttijd 50 km: 9:00 – 10:00 uur.

Voor Tempo leden is de tocht gratis, mits je in clubtenue rijdt.

1 september Madelon Memorial Ride

1 september vertrekt de *Lex Verkley – Lange Soester – Ride4Kids* vanuit het Tempo clubhuis, zie ook de eerdere aankondiging in de Tempo nieuwsbrief van juli jl. Fiets mee, steun ride4kids.nl en kom een ‘Lange Soester’ eten op zondag 1 september.

Schrijf je vóór vrijdag 30 aug 16.00 uur in, dan is je bestelling op tijd voor de banketbakker!

6-8 september clubweekend

Er is een fantastische accommodatie in het Limburgse Baarlo. Onder voorbehoud van nog beschikbare plekken kun je je nog aanmelden via een mail aan het organisatiecomité. De kosten bedragen € 73,50 pp bij gebruik van een kamer door 4 personen. Bij gebruik van een kamer door 2 personen bedragen de kosten € 93,50 pp. Inbegrepen zijn: 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 lunchpakket, zaterdagavond BBQ inclusief drankjes.

di-do-zo fietsen


Met ingang van dinsdag 27 augustus starten wij met het avondfietsen
weer om 18.30 uur. Het avondfietsen eindigt op donderdag 19 september i.v.m. de vroeg invallende duisternis.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *