Erelid Bert Semper overleden

Bert is vele jaren voorzitter geweest van RTV Tempo. Bert was medeoprichter van de toerafdeling. Hij heeft diverse grote tochten georganiseerd zoals onder andere de 4 kastelentocht en de IJsselmeertocht. Hij heeft zelf meerdere keren Parijs-Brussel-Parijs gereden, een tocht van 600 km. De grote beker in clubhuis is hier een aandenken aan.

Vooral het organiseren van de Kerstcross in Soestduinen, 33 keer, was zijn ding. Bijna het hele jaar was hij daar mee bezig. Samen met Henk van de Broek, later met Cees Hardeman bezocht hij sponsoren en contracteerde bekende renners. Ook was hij jarenlang jury bij de KNWU.

35 jaar geleden ging zijn vrouw Lydia fietsen. Meer dan 10 jaar reden zij met Soest-Soest mee. Ook maakten zij 33 jaar grote fietstochten in Azië. O.a. Vietnam, Birma, maar ook naar Nieuw Zeeland, Afrika en Cuba.

Zo’n 7 jaar geleden ging zijn gezondheid achteruit. Eerst het verlies van zijn rechteroog. Toen de darmkanker. De laatste jaren ging het hard achteruit. Zijn gezichtsvermogen was nog 15% en zijn gehoor werd heel erg slecht. Lopen ging erg slecht. Op 4 september 2019 is hij overleden. Wij wensen Lydia en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *