Nieuwsbrief september 2019

In deze Nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

19 september Einde avondfietsen
3 oktober start spinning lessen Optisport
5 oktober BBQ
20 oktober
Sluitingsrit

en verder:
Voorbereiding Graveltochten
Wie neemt het stokje over. (ingezonden door Maarten Vrij)

Vuelta 2020
Activiteiten kalender 2020

19 september Einde avondfietsen

De avonden worden korter en het wegseizoen loopt al weer op zijn einde. Donderdag 19 september is de laatste avond dat er nog in groepen wordt gefietst.

3 oktober start spinning lessen Optisport

Hierover is een aparte mailing verstuurd. Na 1 dag was de les al volledig vol en zijn 3 leden op een reservelijst geplaatst.

5 oktober BBQ

Dit jaar wil het bestuur weer een BBQ organiseren voor alle leden. Ook de partners zijn van harte welkom. In de meegestuurde bijlage bij de nieuwsbrief tref je deze detail informatie aan.

20 oktober Sluitingsrit

Zondag 20 oktober eindigt het wegseizoen. Na afloop zal er ook , evenals voorgaande jaren, gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

Voorbereiding Graveltochten

De voorbereidingen voor de graveltochten zijn gestart. De Gooische Strade Bianche is de eerste op zaterdag 30 november.
De commissie heeft de nodige wijzigingen ondergaan:
Olaf Kooij neemt de coördinatie op zich, Harrie Wielinga en Peter van Houwelingen zijn nieuw enBert Brand, Walter de Bruijn en Jos Epema blijven ook dit jaar deel uit maken voor de commissie.Marco Kessenich is het aanspreekpunt naar het bestuur. Deze tochten waren het afgelopen jaar een groot succes, mede door de inzet van veel vrijwilligers. Ook dit jaar wordt weer gerekend op de medewerking van veel leden.

Wie neemt het stokje over. (ingezonden door Maarten Vrij)
Om maar direct met de deur in huis te vallen, na iets meer dan vijf jaar stop ik na dit seizoen bij de RTV Tempo wegtoercommissie.
Ik vond het leuk werk om te doen. Routes plannen, de routes verkennen inclusief het appeltaart testen, bedenken wie wanneer waar pijlen moet ophangen, controleren en de pijlen weer
ophalen. Mooi om dan tijdens de tochten de deelnemers her en der over het parcours te zien fietsen. Het is vooral na afloop van een tocht erg leuk om alle blije gezichten te zien en de vrijwel unanieme positieve reacties te lezen. We hebben als club met de wegtochten en zeker ook door de MTB/Gravel tochten de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd. Jaar na jaar zien we een toename in het aantal deelnemers van de wegtochten en dat is belangrijk omdat de inkomsten een steeds groter deel van de begroting uitmaken. Dus we doen al dit werk niet voor niets. Meewerken in de wegtoercommissie is een leuke manier om veel mensen binnen te club te leren kennen.
Natuurlijk blijf ik beschikbaar voor hulp en help ik met een overdracht (en wil ik blijven helpen met uitpijlen), maar ik hoop van harte dat er iemand is die mijn taken in de wegtoercommissie wil overnemen (en/of de taken van één van de overige leden).
Kortom wie neemt het stokje over?

Vuelta 2020

In 2020 start de Vuelta (ronde van Spanje) in Utrecht. Dit is een heel groot evenement met heel veel publiciteit. Verenigingen zouden hier op in kunnen spelen met diverse bijzondere activiteiten. Het bestuur vraagt hierbij de leden om ideeën aan te dragen die wij als Tempo zouden kunnen organiseren. Kijk ook eens op de website La Vuelta Holanda Utrecht.

Activiteiten kalender 2020

Eind november is de najaarsledenvergadering en willen wij het concept van de activiteitenkalender 2020 presenteren. Leden die volgend jaar een activiteit willen organiseren en deze graag op de kalender geplaatst willen zien kunnen dit doorgeven aan het bestuur.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *