Nieuwsbrief februari 2020

Na een weer zeer succesvol gravelseizoen worden nu de voorbereidingen voor het wegseizoen getroffen. In deze Nieuwsbrief:

25 februari Algemene Ledenvergadering!
8 maart Openingsrit
7 maart Start prestatie trainingen
15 maart Jaap Coermantocht
18 maart Info avond Start-toBike
19 maart Seizoensintroductie avond

en verder:
Korting bij Broers fietsreparateurs.
Olijfolie via René Loohuizen

25 februari Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering is verplaatst naar dinsdag 25 februari om 20.15 uur.

De agenda en andere stukken zullen deze week via de mail worden verzonden.

8 maart Openingsrit
De start van het wegseizoen is op zondag 8 maart om 09.30 uur. Via de diverse app groepen volgt later meer informatie.

7 maart Start prestatie trainingen
De trainingen starten op zaterdag 7 maart. Uitgebreide informatie kun je vinden op onze website. Aanmelden voor het trainingsprogramma 2020 doe je door een mail te sturen naar het bestuur van Tempo Soest ( bestuur@tempo-soest.nl) met vermelding van naam, telefoonnummer en groep. Ook voor niet-leden is er een mogelijkheid om hier aan deel te nemen.

15 maart Jaap Coermantocht
Zondag 15 maart 2020 voert onze eerste van de drie wegtoertochten over de prachtige Heuvelrug en langs de rivier de Lek. Via Zeist, Driebergen, Wijk bij Duurstede bereik je het dak van deze tocht: de Amerongse Berg. Daarna meandert de route terug naar ons o zo gezellige clubhuis waar uitgebreid kan worden nagepraat Er zijn twee afstanden: 75 en 100 kilometer. Starten kan tussen 09.00 en 10.00 uur. Tempo leden kunnen gratis mee doen, mits zij in de clubkleding rijden.

18 maart Info avond Start-to-Bike
Voor iedereen, zowel leden als niet-leden, die nog niet zo vaardig op de racefiets zijn start ook dit seizoen Start2Bike. In vier trainingen brengen we je de basisvaardigheden bij die nodig zijn om veilig en verantwoord de weg op te gaan en je vertrouwd te voelen tijdens het rijden in een groep. Op deze avond wordt informatie verstrekt en kunnen vragen worden gesteld. De trainingen starten op zondag 29 maart.

19 maart Seizoensintroductie avond
Alle leden zijn hierbij uitgenodigd om op donderdag 19 maart om 20.00 uur in het clubhuis aanwezig te zijn. Doel van deze avond is om interactief met elkaar afspraken te maken over veiligheid, groepsindeling, routes, wegkapiteins en alles wat verder ter sprake komt.

Korting bij Broers fietsreparateurs
Broers fietsreparateurs in Soest heeft de toezegging gedaan dat Tempo leden 10% korting kunnen krijgen op zowel onderhoud als aankopen. Men heeft o.a een gratis ophaal- en brengservice. Meer info op www.broerssoest.nl

Olijfolie kopen van René Loohuizen
Oud lid René Loohuizen is enige jaren geleden naar Griekenland geëmigreerd. Met een aantal Tempoleden heeft hij nog steeds contact.
Na hard werken in Griekenland heeft hij zijn eerste olijven geplukt en er olie van laten maken. Deze biologische olijfolie is te koop voor € 5,00 per liter. In het document dat per email is meegestuurd met de nieuwsbrief vind je uitgebreide info over hoe dit tot stand is gekomen en hoe je kunt bestellen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *