Fiets met ons mee

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er vanwege het coronavirus door het kabinet een oproep is gedaan sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Daarom kun je nu nog niet met ons mee fietsen.

Wij hopen dat alles snel weer ‘back to normal’ is. Dan gaan we weer als club de weg op. Tempo Soest heeft voor de beginnende en ervaren wielrenner van alles te bieden. Fiets daarom met ons mee!

Start2Bike
Ben je nog niet zo vaardig op de racefiets dan is Start2Bike iets voor jou! In vier trainingen brengen we je de basisvaardigheden bij die nog zijn om veilig en verantwoord de weg op te gaan en je vertrouwd te voelen tijdens het rijden in een groep. De trainingen starten zondag 29 maart 2020. Woensdag 18 maart 2020 organiseren we nog een informatieavond voor potentiële deelnemers.
Corona update: tot en met 6 april 2020 is ons clubhuis gesloten en zijn de clubactiviteiten afgelast. Dit betekent dat in ieder geval de informatieavond van 18 maart 2020 niet doorgaat. Of Start2Bike überhaupt doorgang vindt hoor je snel van ons.
Meer info over Start2Bike vind je hier.

Prestatietrainingen 2020
Voor de ervaren en meer sportieve wielersporter die zich gericht wil voorbereiden op een sportieve uitdaging organiseren we ook dit jaar weer een aantal trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor leden van Tempo, van ‘Groen tot Zwart’, die hun conditie willen verbeteren. We starten zaterdag 7 maart 2020 met dit programma.
Corona update: tot en met 6 april 2020 vinden de prestatietrainingen niet in groepsverband plaats.
Meer informatie over de prestatietrainingen vind je hier.

Toertochten
Geniet jij graag van de prachtige omgeving van Soest en omstreken dan kunnen we onze wegtochten van harte aanbevelen. Deze tochten staan open voor leden en voor niet-leden. De volgende wegtoertocht is in principe op zaterdag 16 mei 2020. Meer informatie over de Klimmetjestocht vind je hier.

Wekelijkse clubritten
Ben je al meer ervaren op de racefiets en ben je vertrouwd met het rijden in een groep dan zijn onze wekelijkse clubritten iets voor jou. We rijden in groepen met verschillende snelheden. De groepen staan onder leiding van een wegkapitein. We fietsen op dinsdag-, donderdagavond en zondagochtend.
Corona update: tot en met 6 april 2020 is ons clubhuis gesloten en zijn de clubactiviteiten afgelast.
Meer info over onze clubritten vind je hier.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *