Nieuwsbrief mei 2020

Best Tempo lid,

Vanaf 1 mei zijn de regels voor buiten sporten versoepeld. De NTFU adviseert wielrenners en mountainbikers met maximaal 4 personen in een groep te fietsen. Zo houd je op een veilige manier 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen. Ga je fietsen? Gebruik dan je gezonde verstand: vermijd drukke plekken en draag een helm. Samen voorkomen we een tweede golf van het coronavirus én is die gave toertocht of fietsreis weer een stuk dichterbij.

Wat betekent dit voor de RTV Tempo?

Deze beperking betekent helaas dat wij de door de club georganiseerde clubritten op de dinsdag , donderdag en zondag nog niet kunnen gaan organiseren. Ook de door ons georganiseerde Klimmetjestocht en Gildetochten gaan niet door.

Ook het clubhuis blijft tot 1 september gesloten.

Indien je met 4 personen wilt gaan fietsen kun je dit zelf regelen met eventueel behulp van de diverse appgroepen. Houd rekening met de overige weggebruikers en de corona regels en het is fijn als je in Tempo kleding blijft fietsen.

Meer informatie vind je op de site van de NTFU of via deze link: https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus.

Het bestuur is op zoek naar ideeën die het Tempo gevoel kunnen versterken in deze vreemde tijd.

Als voorbeeld de actie van Patrick Huisman met zijn collage van selfies dat erg is gewaardeerd. Nieuwe ideeën zijn welkom en kunnen worden gestuurd naar bestuur@tempo-soest.nl .
met hartelijke groet, bestuur rtv Tempo

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *