Nieuwsbrief juni 2020

Langzamerhand komt de maatschappij weer wat meer in beweging en worden de Corona regels wat soepeler. Ook zie je dat bij sommige leden er nieuwe uitdagingen worden aangegaan en worden door een aantal leden enorme afstanden afgelegd.

In deze Nieuwsbrief:

Laatste stand van zaken m.b.t. het Corona virus.
Het groepsfietsen op de di do en zo.
Lex Verkley – ‘Lange Soester’ – ride4kids
activiteitencommissie
aanbieding huidige voorraad drank uit clubhuis.

Laatste stand van zaken m.b.t. het Corona virus

Vanaf 1 mei zijn de regels voor buiten sporten versoepeld. De NTFU adviseert wielrenners en mountainbikers met maximaal 4 personen in een groep te fietsen. Zo houd je op een veilige manier 1,5 meter afstand tot elkaar én anderen. Ga je fietsen? Gebruik dan je gezonde verstand: vermijd drukke plekken en draag een helm. Samen voorkomen we een tweede golf van het coronavirus én is die gave toertocht of fietsreis weer een stuk dichterbij.

Meer informatie vind je op de site van de NTFU of via deze link:
https://www.ntfu.nl/home/nieuws/id/1109/het-laatste-nieuws-over-de-wielersport-en-het-coronavirus

Verder is de planning van de overheid dat clubhuizen vanaf 1 juli weer onder strikte voorwaarden geopend kunnen worden. Het bestuur zal zich de komende weken beraden of wij in staat zijn  aan die voorwaarden te kunnen voldoen. Wat dit extra ingewikkeld maakt, is dat wij op dit moment geen kantinebeheerder hebben.

Het groepsfietsen op de di, do, en zo.

Geleidelijk aan vertrekken de eerste groepjes weer vanaf het clubhuis op de dinsdag en donderdagavond. Dit gebeurt op eigen initiatief en op eigen verantwoording. Dit blijft ook de komende periode zo. Het bestuur gaat dit nog niet organiseren en zal hier nog geen verantwoording voor nemen.

Indien je met 4 personen wilt gaan fietsen kun je dit zelf regelen met eventueel behulp van de diverse appgroepen. Houd rekening met de overige weggebruikers en hou je aan de corona regels. Het is fijn als je in Tempo kleding blijft fietsen.

Lex Verkley – ‘Lange Soester’ – ride4kids  

In verband met de corona maatregelen organiseert team Madelon dit jaar geen groepsrit vanuit het Tempo clubhuis. Er is wel een leuk alternatief waardoor je toch een lange Soester kunt halen én het goede doel kunt steunen als Tempo lid. In deze opzet worden uiteraard de adviezen van het RIVM en de NTFU in verband met de corona maatregelen opgevolgd.

Fiets mee, steun Ride4Kids en kom ook een ‘Lange Soester’ halen ergens in de week van 21 tm 27 juni! Voor elk Tempo lid dat deze rit rijdt, doneert rtv Tempo € 7,50 aan de stichting Ride4kids.
Meer informatie over o.a. hoe je je kunt aanmelden vind je in deze link.

Activiteitencommissie
Ook de activiteitencommissie is weer actief. Via de activiteitenmail zal zeer binnenkort meer informatie worden gestuurd. Nieuwe ideeën zijn nog altijd welkom en kunnen worden gestuurd naar: activiteiten@tempo-soest.nl

Aanbieding huidige voorraad drank uit clubhuis
De huidige drankvoorraad in het clubhuis heeft als uiterste houdbaarheidsdatum juli 2020.Er zijn nog verschillende kratten Amstel Bier en Oud Bruin. Van Heineken 0.0%, Radler en Chocomel is er nog 1 krat. Leden die het afgelopen jaar vrijwilligerswerk hebben gedaan kunnen een krat kopen voor € 5,00 euro inclusief statiegeld. (het krat mag je dus zelf inleveren en het statiegeld behouden).
Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@tempo-soest.nl . waarbij geldt: max 1 krat per persoon en op = op.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *