Nieuwsbrief april 2021

In deze Nieuwsbrief:

  • Openingsrit 2021
  • Klimmetjestocht alleen voor Tempo leden
  • Tempo clubfietsen in coronatijd
  • Start 2 Bike
  • Prestatietrainingen

Afgelopen zondag hebben wij met elkaar de zwaai openingsrit 2021 gereden.

76 Tempoleden hadden zich opgegeven om solo of in duo deze coronaproof openingsrit te rijden. De koffie was nog niet doorgelopen of de eerste fanatiekelingen kwamen al aanfietsen. Elke 5 minuten reden er twee duo’s linksom en rechtsom. Nadat alle 110 kilometervreters vertrokken waren, gingen alle 65 kilometerrijders rijden. Op de 30 km en 80 km kwam iedereen langs Carla’s en Imkes Koek & Zopie. Hier stond een enorme uitstalling van door leden zelf gebakken lekkernijen. Kiezen was moeilijk want de Tempo koekenbakkers hadden zich enorm uitgesloofd. Al was het maar goed om wat extra calorieën in te nemen, want de terugweg werd de wind nog krachtiger en werd de zwaai rit meer een waai rit. Het was weer ontzettend leuk om iedereen weer te zien en naar elkaar te kunnen zwaaien. Klik hier voor de foto’s.

Klimmetjestocht alleen voor Tempo leden op zondag 16 mei

Door de corona Lock down kan de Klimmetjestocht als open tocht helaas niet doorgaan, maar wel gaan we deze mooie tocht met de club rijden! Op zondag 16 mei gaan we net als bij de openingsrit in duo’s of als we dan tegen die tijd met meer mogen fietsen met 4 of ….. lekker kriskras over de Utrechtse Heuvelrug fietsen. Alle highlights zoals de Ruiterberg, de Grebbeberg, de Amerongse Berg en de Defensieweg zitten er in. Er is keuze uit meerdere afstanden. Nadere informatie volgt maar zet zondag 16 mei vast in je agenda!

Tempo clubfietsen in coronatijd.

Helaas kunnen we nog niet in groepen met wegkapiteins fietsen, maar dat betekent niet dat we niet fietsen. We willen jullie wekelijks twee routes aanbieden. 1 kortere voor in de avonduren, die uiteraard langer wordt naarmate het langer licht is. De andere route met meer kilometers is voor leden die doordeweeks overdag of in het weekend rijden. Op deze manier kunnen we jullie toch wekelijks van leuke fietsroutes voorzien. Ook zijn we momenteel druk bezig om het Tempo clubfietsen opnieuw vorm te geven. De groepscoördinatoren zijn momenteel druk bezig met de wegkapiteins om dit uit te werken. In de nieuwsbrief van mei meer hierover.

Prestatie Trainingen 2021

We pakken onze Prestatie Trainingen dit jaar weer op. Dat kan ook prima Coronaproof want voor het optimale trainingseffect doe je de trainingen solo en niet in het wiel van een clubgenoot en al helemaal niet in een peloton. Veel leden zijn bekend met de prestatie trainingen. Voor anderen is dit nieuw. Daarom organiseren we maandagavond 12 april een online informatiebijeenkomst. Paul van de Weerd geeft een korte presentatie en alle vragen die je hebt kun je stellen. Wil je mee doen aan de informatiebijeenkomst stuur dan een mail naar het bestuur. Je ontvangt dan een link naar de online informatiebijeenkomst. Als je mee wilt doen aan de prestatie trainingen kun je via de uitnodigingslink, die via de bestaande app groepen wordt gedeeld, toevoegen aan deze trainingsappgroep. Je ontvangt daar meer informatie en kunt daar terecht voor jouw vragen. Op onze website lees je meer https://www.tempo-soest.nl/trainingen/. Ook deze pagina werken we snel bij.

Start2Bike bij Tempo Soest

Ook dit jaar organiseren we voor beginnende wielrenners weer Start2Bike. Deze cursus is normaal in het voorjaar maar is door de NTFU vanwege Corona uitgesteld naar juni. We starten, als alles zich positief blijft ontwikkelen met de Corona maatregelen, op zondag 6 juni 2021. Maak mensen in jouw omgeving enthousiast voor deze vierweekse training. Leden doen gratis mee dus direct iemand lid maken mag ook. Robert en Erik gaan dit Paasweekeinde aan de slag met het bijwerken van de Start2Bike pagina op onze website https://www.tempo-soest.nl/start2bike/.  Je kunt uiteraard ook gewoon een mail sturen naar Tempo.


Met sportieve groeten,
Bestuur Tempo

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.