Nieuwsbrief augustus 2021

Gildetocht alleen voor Tempo leden op zondag 29 augustus

Op zondag 29 augustus wordt de jaarlijkse Gildetocht gehouden, dit jaar jammer genoeg alléén voor Tempo leden. Door de corona maatregelen heeft het Gilde moeten besluiten om deze jaargang alleen onderdelen voor gildeleden door te laten gaan. Uiteraard wordt de gilderoute daar niet minder leuk van, maar we hadden graag alle wielerfanaten van Soest en omgeving de mogelijkheid gegeven deze prachtige tocht te rijden.  We rijden weer 2 mooie routes van 80 en 120 kilometer. Deze routes gaan door bos en heiderijke omgeving. Er is een koffie stop voor de 120 kilometer bij de Garage in radio Kootwijk en de 80 kilometer koffiestop is bij de Landing in Stroe. De verschillende wegkapiteins loodsen jullie hier uiteraard keurig en veilig heen.

De route zal niet uitgepijld worden, maar in de week voor de tocht ontvangen jullie GPX-bestanden met de routes. We vertrekken gewoon vanaf Tempo op de gebruikelijke manier per kleurgroep en onder begeleiding van een wegkapitein. Waarschijnlijk zullen dat er door de grote enthousiaste opkomst bij sommige kleuren twee zijn.

Tempo Clubkleding passen in Clubhuis.

Het kan weer! Op maandag 30 augustus en woensdag 1 september a.s. is er de mogelijkheid om clubkleding te passen in het clubhuis tussen 19.00 en 21.00 uur. Vervolgens kun je deze zelf bestellen via    de webshop van Bioracer. Graag hoor ik uiterlijk woensdag 25 augustus a.s. welke avond je wilt komen passen (via mailtje naar clubkleding@tempo-soest.nl. Dit om te voorkomen dat er teveel   mensen tegelijk in het clubhuis zijn. De webshop voor het bestellen van kleding gaat open van vrijdag 27 augustus t/m zaterdag 11 september a.s. Meer informatie over Clubkleding Bestellen
Thuisblijversrit 2021

De Traditionele Tempo thuisblijversrit viel letterlijk en figuurlijk dit jaar in het water. Het begon de avond ervoor al met allerlei waarschuwingen in de appgroepen over het te verwachten noodweer. Deze kregen de volgende ochtend een mooi vervolg van de ene nog erger dan de andere weer app met het te verwachten noodweer. Maar er zijn altijd heel veel enthousiaste optimisten bij de Tempo fietsers, dus ’s ochtends stonden er toch bij de koffie 33 fanatieke fietsers te wachten. Sommige hadden speciaal nog nieuwe regenjasjes of regenoverschoentjes aangeschaft. Helaas mocht het allemaal niet baten, want na 1 a 1,5 uur begon het enorm te hozen. Zeiknat kwamen we op de koffiestop adressen aan, waar uiteraard genoeg ruimte was om droog op het terras te zitten. Na veel gelachen te hebben en een aantal lekke banden verder kwamen we weer heelhuids aan in Soest. Laten wij voor volgend jaar beter weer en zon reserveren.
Indoor Cycling winter 2021

Na de Olympische Spelen denk je bij indoor Cycling misschien aan Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx. Weet dat jij na de indoor Cycling training van Jos van Dijk aankomende winter klaar bent voor de volgende Olympische Spelen. Mocht je nu in verwarring zijn, indoor Cycling wordt ook wel spinning genoemd, maar zeg dit niet tegen trainer Jos. Net als voorgaande winterseizoenen bieden we komend winterseizoen de mogelijkheid om binnen bij Optisport je fietsconditie op peil te houden. In verband met Corona zijn er vooralsnog per les 14 fietsen beschikbaar. Met Optisport en in overleg met trainer Jos komen we tot de volgende formule. We starten de eerste week van oktober 2021 en de laatste les is de laatste week van februari 2022. Dat betekent dat je maar liefst 21 weken onder de pannen bent. We bieden op woensdag één les van één uur (19:30 tot 20:30) en op donderdag één les van anderhalf uur (19:30 tot 21:00) aan. Kies je voor één uur op woensdag dan betaal je € 105. Kies je voor de anderhalf uur op donderdag dan betaal je € 147.

Per les zijn dus 14 fietsen beschikbaar. In totaal hebben we dus plek voor 28 leden. Ervaring leert dat niet iedereen altijd tegelijk kan maar met 35 leden zitten we wel aan onze max. We organiseren dit kostenneutraal. Tekenen meer dan 28 leden in dan kan de prijs iets zakken. Wij willen inventariseren of er belangstelling is voor deze formule. Wil jij deze winter meedoen aan de spinninglessen euhh indoor Cycling training? En zo ja, wil jij dan op woensdag, op donderdag of maakt de dag jou niet uit? Mail je naam met antwoorden naar technischezaken@tempo-soest.nl.Tempo in beeld in de Soester CourantDe leden die geen abonnement op de Soester Courant hebben of niet in een appgroep vertegenwoordigd zijn, hebben helaas het RTV Tempo artikel in de Soester Courant gemist. Het is een leuk, enthousiast en wervend verhaal geworden. Via deze link kun je het artikel nog even nalezen. Door corona zijn er heel veel mensen een fiets gaan kopen en fietsen solo of met een vriend/vriendin rond. Ze weten vaak niet hoe leuk het is om lid te zijn van een wielervereniging. Daarom dit artikel om onze mooie wielerclub bij de inwoners van Soest en omgeving onder de aandacht te brengen.

Wij rekenen op nog een mooie nazomer en hopen jullie nu corona meer onder controle komt weer allemaal op de dinsdag-, donderavond en zondag in het clubhuis op de fiets te begroeten.
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.