Gun elkaar de ruimte

Zaterdag 12 maart organiseerde wielervereniging Tempo Soest de Gooische Strade Bianche. Voor deze tocht zijn de benodigde vergunningen verleend. Tijdens deze fietstocht kon het met name in de ochtend op de fietspaden in Noorder-en Zuiderheide Gebied tussen Bussum,Laren en Huizen drukker zijn dan normaal. Uiteraard hielden alle deelnemers rekening met de overige weggebruikers. Wij hanterden de Buitencode. De campagne Buitencode is een samenwerking tussen de NTFU, KNHS, Atletiekunie, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Landschappen. Meer weten over de Buitencode? Klik hier.

Spandoeken met bovenstaande aankondiging en aangepaste datum hingen vanaf 26 februari 2022 op de route


Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *