Gooische Strade Bianche VII

Op zaterdag 26 november organiseerde Tempo Soest de zevende editie van de ‘Gooische Strade Bianche’. Het merendeel van de route was onverhard en voerde je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur.

Na afloop kon je nog lekker wat blijven drinken, waren er verse pannenkoeken en was er gelegenheid om je fiets schoon te spuiten. De Gooische Strade Bianche VII was met 400 deelnemers uitverkocht.

Op zaterdag 25 februari 2023 is de volgende editie van de Gooische Strade Bianche. De inschrijving hiervoor start in januari. Wees er snel bij want vol=vol.

Share

4 gedachten aan “Gooische Strade Bianche VII”

 1. Goedemorgen,
  Ik heb me ingeschreven voor de Strade Bianche van a.s. zaterdag. Is er ook een gpx-bestand van deze tocht?
  Waar kan ik die vinden?
  Alvast bedankt..
  Groeten, Bert

  1. Beste Bert,

   Excuses voor de late reactie. Je hebt inmiddels de gpx gemaild gekregen of anders zaterdagochtend bij de inschrijftafel op je fietscomputer kunnen zetten. We hopen dat je een mooie dag hebt gehad en zien je graag bij de volgende editie van de Gooische Strade Bianche in februari 2023.

   Groet, Erik

  1. Beste Frans,

   Helaas is dit de realiteit waar we het mee moeten doen. Vergunningverleners stellen eisen onze toertochten. Wij zouden graag meer fietsers laten genieten van ons mooie evenement. Wees er de volgende keer op tijd bij want ook dan zullen wij gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers en we kunnen rekenen op veel belangstelling.

   Groet, Erik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.