Gooische Strade Bianche VIII

Op zaterdag 25 februari organiseert Tempo Soest de achtste editie van de ‘Gooische Strade Bianche’. Het merendeel van de route is onverhard en voert je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur.

Na afloop kun je nog lekker wat blijven drinken, zijn er verse pannenkoeken en iser gelegenheid om je fiets schoon te spuiten. De inschrijving voor de Gooische Strade Bianche VIII is inmiddels gesloten.


Share

6 gedachten aan “Gooische Strade Bianche VIII”

 1. Goedemorgen,
  Ik heb me ingeschreven voor de Strade Bianche van a.s. zaterdag. Is er ook een gpx-bestand van deze tocht?
  Waar kan ik die vinden?
  Alvast bedankt..
  Groeten, Bert

  1. Beste Bert,

   Excuses voor de late reactie. Je hebt inmiddels de gpx gemaild gekregen of anders zaterdagochtend bij de inschrijftafel op je fietscomputer kunnen zetten. We hopen dat je een mooie dag hebt gehad en zien je graag bij de volgende editie van de Gooische Strade Bianche in februari 2023.

   Groet, Erik

  1. Beste Frans,

   Helaas is dit de realiteit waar we het mee moeten doen. Vergunningverleners stellen eisen onze toertochten. Wij zouden graag meer fietsers laten genieten van ons mooie evenement. Wees er de volgende keer op tijd bij want ook dan zullen wij gebonden zijn aan een maximum aantal deelnemers en we kunnen rekenen op veel belangstelling.

   Groet, Erik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *