Krachtmeting dinsdag 14 maart

Altijd al willen weten hoeveel vermogen/kracht je theoretisch een uur lang kunt wegtrappen? Of wil je wel eens weten waar jouw hartslag omslagpunt ongeveer ligt?

We hebben de mogelijkheid om exclusief voor leden van Tempo Soest bij De Trits in Baarn onder begeleiding van een gediplomeerde trainer een FTP-test te doen op geavanceerde indoorfietsen. Handig om dit voorafgaand aan het wegseizoen te doen zodat je hier in jouw trainingen en clubritten rekening mee kunt houden.

We hebben ruim de tijd om de fietsen goed af te stellen. Ook voor de instructie door een trainer is voldoende tijd. Als iedereen er klaar voor is starten we de test.

Datum: dinsdag 14 maart 2023

Aanvang: 19:30 uur tot uiterlijk 21:00 uur

Aantal plaatsen beschikbaar: 24 (vol=vol)

Kosten: afhankelijk van aantal Tempo leden. Met tien deelnemers betaal je € 20. Met twintig deelnemers betaal je de helft.

Meedoen? Mail dan snel naar technischezaken@tempo-soest.nl.

Update: Omdat de belangstelling zo groot was zijn we op zoek gegaan naar een tweede datum. Voor zaterdag 11 maart 2023 van 10:00 tot 11:30 uur hebben we nog plekken beschikbaar. Mail als je deze zaterdag mee wilt doen technischezaken@tempo-soest.nl.

Share

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *