Openingsrit 2021

Op zondag 28 maart gebeurt het. 
Na bijna een jaar allenig rijden willen we de club weer zoveel mogelijk bij elkaar hebben. De openingstocht van 2021 is het startschot van een mooie en nieuwe herstart van fietsen en ontmoeten binnen Tempo. Dit laatste met gepaste veiligheidsmaatregelen om geen besmettingen te veroorzaken en een moment te beleven dat gaat verlangen naar meer.

Je hebt de volgende keuzes:
– Een tocht van 65 of 110 kilometer
– Solo of in duo fietsen
– Zelf je duo partner voor de dag kiezen of ….
– …. gekoppeld aan een iemand anders met soortgelijk tempo en afstand. De commissie stelt dan het duo samen

Maatregelen
Op basis van je voorkeur kom je in een duo terecht dat in tijdslot wordt afgeschoten door de voorzitter en zijn assistent. Op 26 maart ontvang je de route, het tijdstip waarop je vertrekt met daarbij de naam van jouw duo-partner voor die dag via de mail. Je duo-partner is iemand die je zelf hebt opgegeven of een ander lid van de club die aan jou is gekoppeld door de activiteitencommissie. 

Om het tijdslot goed te laten functioneren zetten jullie een handtekening op het vertrekbord. De route geeft je afstand aan en ook de richting die je fietst. Dat wil zeggen linksom of rechtsom. Dat betekent dat je elkaar tegen komt tijdens het fietsen en zwaaien is het mantra van deze tocht. Tijdens de openingsrit blijf je solo of in duo’s rijden. Een kort zwaaimoment onderweg doe je vanzelfsprekend op 1,5 meter. Dat geldt ook voor aanmoedigingen en andere intieme uitingen.

Innerlijke mens
Neem je goede zin mee en dan verwelkomen we je bij het Tempo Soest clubgebouw met een kopje koffie en een onderwegje op het genoemde tijdslot. Nadat je bent afgeschoten arriveer je na circa 30 km en voor de lange afstand fietsers nog eens op 80 km op de tussenstop. Hier een warm drankje en een versnapering en op het terrein blijf je in de bubbel. Leden die het leuk vinden kunnen via de link hieronder (inschrijven) doorgeven dat ze een eigen baksel willen aanleveren. Imke en Carla nemen deze graag in ontvangst op de 28e bij het clubhuis. 

Meedoen!
Natuurlijk geef je je op voor 19 maart door op en geef je je voorkeuren op als het gaat om meedoen, groepsgenoten, je afstand, je Tempo kleur (niveau), bezitter van een navigatiesysteem en of je iets wil bakken. De activiteitencommissie zorgt ervoor dat je wordt gekoppeld aan iemand die de weg weet of navigatie heeft. Een kaartje wordt ook geleverd. 


Met sportieve groeten,Bestuur Tempo

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.