Goede voornemens winter ride

Tempo Soest organiseert op zaterdag 9 januari de ‘Goede voornemens winter ride’. In verband met het Corona virus is dit nog wel onder voorbehoud. De route is een combinatie van offroad en stukken met verharde ondergrond. Vanaf Soest gaat door de bossen richting Amersfoort waar we een lekker kuitenbijtertje mee pakken. Door naar Zeist waar we ook een leuke klim midden in de bossen aan doen. Totaal kun je bijna 400 hoogtemeters maken. De terugweg rijden we onder andere over de vliegbasis Soesterberg. Opnieuw een mooie en afwisselende route.

Je kunt kiezen uit routes over 50 en 70  km. Begin- en eindpunt van de twee afstanden, is het clubgebouw van Tempo Soest. Je kunt starten tussen 9:00 en 10:00 uur. NTFU leden betalen € 6,- Niet leden betalen € 8,-. Alle  afstanden hebben een verzorgingspost met toiletten op circa 35 km.

De routes zijn beschikbaar op GPS, klik hier voor de 70 km en hier voor de 50 km.  De routes zijn natuurlijk ook uitgepijld. De winter ride is geschikt voor mountainbike, gravelbike en zelf voor je cyclocrosser.

Voor de deelnemers is het van belang te weten dat de fietspaden ook worden gebruikt door andere fietsers en ook wandelaars. Deelnemers worden geacht goed rekening te houden met de overige gebruikers van de fietspaden. Geef elkaar de ruimte.

Bij terugkomst kan de fiets worden schoongespoten bij de wasstraat tegenover ons clubhuis.

Schrijf je nu hier in en verzeker je van een startbewijs.

 

Onze wintertochten worden mede mogelijk gemaakt door: