Gooische Strade Bianche 2021

Tempo Soest organiseert op zaterdag 27 november 2021 weer de ‘Gooische Strade Bianche’ . Deze graveltocht begint inmiddels een klassieker te worden en gaat door de mooie stukken bos en heide van Soest, Hilversum, Bussum, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren en Baarn. 80 procent van de route is onverhard en voert je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur.

Startplaats is het clubhuis van RTV Tempo aan de Industrieweg in Soest.
Je kunt kiezen uit routes van 50, 65 en 85 km. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.00 uur. NTFU leden betalen € 12.— Niet leden betalen € 15,— Alle afstanden hebben een verzorgingspost op de route. De routes komen beschikbaar op GPX.

De graveltocht is geschikt voor mountainbike, gravelbike en zelf voor je cyclocrosser. Na afloop kan er gezellig nagepraat worden en krijgen de deelnemers een puntzak friet aangeboden. Ook kun je na afloop gebruik maken van de afspuitplaats voor je fiets.

Alle startbewijzen zijn al vergeven. Het is helaas niet meer mogelijk je in te schrijven. De volgende Gooische Strade Bianche staat voor februari 2022 gepland.

Sfeerimpressie van derde Gooische Stade Bianche:

 

Onze graveltochten worden mede mogelijk gemaakt door: