Gooische Strade Bianche

 

Tempo Soest organiseert op zaterdag 9 februari de tweede ‘Gooische Strade Bianche’. Deze graveltocht voert door de mooiste stukken bos en heide van Soest, Hilversum, Bussum, Crailo, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren en Baarn. 80 procent van de route is onverhard en voert je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur. Je fietst over heidevelden, komt langs het Gooimeer met als toetje uitzicht op Paleis Soestdijk.

De route is op diverse plaatsen aangepast ten opzichte van de graveltocht van december zodat weer een heel nieuwe beleving wordt ervaren. Je kunt kiezen uit routes over 45 en 80 km. Begin- en eindpunt van de twee afstanden, is het clubgebouw van Tempo Soest. Je kunt starten tussen 9:00 en 10:00 uur. NTFU leden betalen € 10,00. Niet leden betalen met € 13,00. Alle  afstanden hebben een verzorgingspost op de route. De routes komen beschikbaar op GPS maar zijn natuurlijk ook uitgepijld. De graveltocht is geschikt voor mountainbike, gravelbike en zelf voor je cyclocrosser.

Het Goois Natuurreservaat en Staatsbosbeheer hebben ook vergunning afgegeven voor de organisatie van de tweede Gooise graveltocht. Voor de deelnemers is het van belang te weten dat de gravelpaden ook worden gebruikt door andere fietsers en ook wandelaars. Deelnemers worden geacht goed rekening te houden met de overige gebruikers van de fietspaden. Geef elkaar de ruimte.

Voor de deelnemers is er na afloop een broodje hamburger. Als speciale service biedt Tempo de fietsers na afloop het gebruik van een fietswasstraat aan om het Gooise zand en modder weer af te spoelen.

Schrijf je nu hier in en verzeker je van een startbewijs want vol is vol.

Onderstaand de routes waarvoor de terreinbeheerders voor zaterdag 9 februari 2019 toestemming hebben verleend voor de Gooische Strade Bianche.

45km:

80km:

Hier een korte impressie van de route:

Onze wintertochten worden mede mogelijk gemaakt door: