Sponsorpagina

Wij zijn blij met de ondersteuning van de drie lokale fietsenmakers in Soest waarmee wij een warme band onderhouden.

Broers Fietsreperateurs

Broers Fietsreparateurs is opgericht door twee goede vrienden die elkaar vonden in hun passies. Fietsen en ondernemen zijn twee dingen die zij het liefste doen. Om succesvol te zijn, moet je je onderscheiden. Broers Fietsreparateurs doet dat door goed naar haar klant te luisteren, innovaties door te voeren en geen dingen te doen ‘omdat dat zo hoort in de fietsenbranche’. Leden van Tempo Soest ontvangen 10% korting op aanschaf en reparatie van je fiets en en fietsonderdelen. Meer weten over Broers Fietsreparateurs? Klik hier.

HAICO is dé bestemming voor fietsliefhebbers. Met een zorgvuldig samengestelde selectie fietsen en accessoires, willen we een plek bieden waar iedereen zijn perfecte rit vindt. Ons deskundige team staat klaar om te helpen bij het vinden van de ideale fiets. Wij ondersteunen elke fietser van beginner tot expert met o.a. bikefitting, fietsschoen fitting, (wiel) upgrades en custom built fietsen. Bij HAICO draait het niet alleen om fietsen, maar ook om het delen van onze passie en om jou te helpen je doelen te behalen. Kom langs en ontdek zelf de HAICO ervaring! Wij zijn trots dealer van: LOOK, Orbea, Lapierre, Van Nicholas, Zipp, DT SWISS, Corima, Etxeondo, Lake, Pirelli, Wahoo, Ortlieb, Alba-Optics, BYE!-Nutrition en Camelbak. Meer weten over HAICO? Klik hier.

Jacco de Bruin

Een fiets moet bij je passen. Bij Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist word je geholpen door verkopers met kennis van de producten en affiniteit met fietsen. Bij Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist willen ze dat je met een passende fiets naar huis gaat waar je na een paar maanden ook nog blij mee bent. Meer weten over Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist? Klik hier.