Sponsorpagina

Wij zijn blij met de ondersteuning van de drie lokale fietsenmakers in Soest waarmee wij een warme band onderhouden.

Broers Fietsreperateurs

Broers Fietsreparateurs is opgericht door twee goede vrienden die elkaar vonden in hun passies. Fietsen en ondernemen zijn twee dingen die zij het liefste doen. Om succesvol te zijn, moet je je onderscheiden. Broers Fietsreparateurs doet dat door goed naar haar klant te luisteren, innovaties door te voeren en geen dingen te doen ‘omdat dat zo hoort in de fietsenbranche’. Leden van Tempo Soest ontvangen 10% korting op aanschaf en reparatie van je fiets en en fietsonderdelen. Meer weten over Broers Fietsreparateurs? Klik hier.

Haico Tweewielers

Haico Tweewielers wil dat iedereen zoveel mogelijk plezier beleeft aan fietsen. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met Nederland en geeft een gevoel van vrijheid en plezier. Als kind droomde Haico er al van om fietsenmaker te worden, die droom maakte hij in 1986 waar met een eigen fietsenwinkel. Inmiddels is Haico uitgegroeid tot een bekend winkelgezicht en staat hij samen met het Haico Tweewielers team klaar voor alle fietsliefhebbers. Meer weten over Haico Tweewielers? Klik hier.

Jacco de Bruin

Een fiets moet bij je passen. Bij Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist word je geholpen door verkopers met kennis van de producten en affiniteit met fietsen. Bij Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist willen ze dat je met een passende fiets naar huis gaat waar je na een paar maanden ook nog blij mee bent. Meer weten over Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist? Klik hier.