Fiets met ons mee in het vuelta-jaar

Of je nou een beginnende racefietser bent, of dat je gevorderd bent: kom mee fietsen bij Ren en Toer Vereniging Tempo. De Soester wielervereniging die sinds 1950 (!) actief is voor de sportieve én recreatieve fietser.

Start met RTV Tempo in het jaar dat de Ronde van Spanje, ‘La Vuelta’, in onze eigen provincie van start gaat! La Vuelta werd voor het eerst verreden in 1935 en dit jaar finisht de tweede etappe van de wielerklassieker op zaterdag 20 augustus Utrecht.

Maar niet voordat de renners die dag over het vliegveld in Soesterberg razen en zo onze gemeentegrenzen doorkruisen. Daarom staat dit jaar bij Tempo in het teken van de Vuelta! 

Het wordt een echt Spaans feestje.

La Vuelta Holanda Start2Bike

Voor de beginnende fietsers organiseert RTV Tempo La Vuelta Holanda Start2Bike, die start op zondag 20 maart en zorgt dat je in een aantal ochtenden alle basis techniek van het wielrennen voor de start van La Vuelta onder de knie krijgt. Op woensdagavond 9 maart 2022 is er een informatieavond voor deelnemers en potentiële deelnemers. Lees er alles over op de Start2Bike pagina.

Gevorderde racefietsers

Maar ook de gevorderde racefietsers kunnen aanhaken bij RTV Tempo om samen het echte La Vuelta-gevoel te krijgen. Zowel de beginners als de gevorderden worden klaargestoomd voor deelname aan een echte toertocht bijvoorbeeld onze ‘Montaña Klimmetjestocht’ op zaterdag 11 juni.  Drie afstanden over de Utrechtse heuvelrug. Met onze trainingen ben je er klaar voor!

Viva España

Om in Spaanse sferen te komen organiseren we nog meer. Zo gaan we samen met onze leden naar de ploegenpresentatie in Utrecht en organiseren we voor onze leden ludieke Vuelta competities. Om ons als  RTV Tempo van onze beste kant te laten zien, organiseren we tijdens de Utrechtse ‘Vuelta-dagen’ een bijzonder evenement op de vliegbasis waar ook niet-leden aan mee kunnen doen. Op dit moment zijn we de details aan het uitwerken, maar om vast een tipje van de sluier op te lichten: een bijzonder wielercriterium en/of een sprintrace op de startbaan staan in de planning.

Meld je aan bij RTV Tempo, het lidmaatschap kost slechts 70 euro per jaar.