Handige apps

Natuurlijk is voor de meeste van ons fietsers Strava misschien wel de meeste handig app die we kennen. Maar weet je dat er nog meer handige apps zijn dit je van pas komen in geval van nood op de fiets.

EHBO app van het Rode Kruis. Met de gratis EHBO-app weet je altijd wat je moet doen in noodsituaties. Van hartstilstand tot bloedneus. Download de EHBO-app!

112NL app. Natuurlijk kun je in geval van nood altijd 112 bellen. Het is ook handig om de 112NL app op jouw telefoon te installeren. Als je met de app 112NL belt kun je direct met een knop aangeven welke hulpdienst je nodig hebt of dat je niet in de gelegenheid bent om te spreken. De app stuurt automatisch gegevens naar de meldkamer die je vooraf al hebt ingevuld. Ook wordt jouw locatie doorgegeven als je daar in de app toestemming voor heeft gegeven. Download de 112NL app.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *