Nieuws en -brieven

Op deze pagina vind je onze nieuwsbrieven en vertellen we graag over onze toeren. Verslagen van activiteiten, mooie tochten die we gereden hebben of andere belevenissen.


Krachtmeting dinsdag 14 maart

Altijd al willen weten hoeveel vermogen/kracht je theoretisch een uur lang kunt wegtrappen? Of wil je wel eens weten waar jouw hartslag omslagpunt ongeveer ligt?

We hebben de mogelijkheid om exclusief voor leden van Tempo Soest bij De Trits in Baarn onder begeleiding van een gediplomeerde trainer een FTP-test te doen op geavanceerde indoorfietsen. Handig om dit voorafgaand aan het wegseizoen te doen zodat je hier in jouw trainingen en clubritten rekening mee kunt houden.

We hebben ruim de tijd om de fietsen goed af te stellen. Ook voor de instructie door een trainer is voldoende tijd. Als iedereen er klaar voor is starten we de test.

Datum: dinsdag 14 maart 2023

Aanvang: 19:30 uur tot uiterlijk 21:00 uur

Aantal plaatsen beschikbaar: 24 (vol=vol)

Kosten: afhankelijk van aantal Tempo leden. Met tien deelnemers betaal je € 20. Met twintig deelnemers betaal je de helft.

Meedoen? Mail dan snel naar technischezaken@tempo-soest.nl.

Update: Omdat de belangstelling zo groot was zijn we op zoek gegaan naar een tweede datum. Voor zaterdag 11 maart 2023 van 10:00 tot 11:30 uur hebben we nog plekken beschikbaar. Mail als je deze zaterdag mee wilt doen technischezaken@tempo-soest.nl.

no comments


Foto's Tempo La Vuelta vliegbasis

Klik hier voor de foto's van dit evenement, gemaakt door Jaap van den Broek.

no comments


Nieuwsbrief december 2021

  • Inleiding
  • Najaarsenquete
  • Goede Voornemenstocht 2022
  • 2e Voeding Workshop
  • Gooische Strade Bianche 2021 / 2022
  • Oproep voor foto archief aanleg
  • Tot slotContinue reading

4 comments


Gooische Strade Bianche gaat door!

Op zaterdag 27 november wordt de Gooische Strade Bianche weer verreden. Deze graveltocht is inmiddels een klassieker en jij kunt daarbij zijn. 80 procent van de route is onverhard en voert je bijna helemaal door de schitterende Gooise natuur door de mooie stukken bos en heide van Soest, Hilversum, Bussum, Valkeveen, Huizen, Blaricum, Laren en Baarn. Startplaats is het clubhuis van RTV Tempo aan de Industrieweg in Soest. Je kunt kiezen uit routes van 50, 60 en 85 km. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 10.00 uur. Voor meer informatie klik hierContinue reading

no comments